Стојан се прекрсти во Андреа бидејќи се чувствува како женско.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
И треба човеЧтсвото да се пресели, тесно е на земјава, се гушиме.

Превод:
Не се сметај себе си дека си паметна, оти надвор дува ветер, а мајка ми е на работа.

И овде тешка смисла извади, да кажам и јас дека немам предрасуди за луѓето кои не се облекуваат на кратки ракави на ова топло време.
Веќе сега диалогов доби правилен пат.
Не е толку битен правописот колку што е суштината, а ти МОЖЕБИ ја разбра.
Не се сметај попаметна од 90% населението на Македонија, а тоа го правиш со негирање на менталниот стаф односно реметење на тие што со своеволно се прават изроди.
Немам предрасуди према луѓето кои немаат страм да го искажат реметењето врз некој со прости зборови. Ако треба и ќе аплаудирам како подржувач додека ги напаѓаат. Прочитај на што се однесува цитатот, МОЖЕБИ ќе ти стане јасно.

Пс. Ниту сум се согласил со тебе во некоја дискусија, ниту пак ќе се согласам. А тоа што не припазвам на правописот или интерпукциски знаци во темите на ЧДА воопшто не е битно. Постојат сериозни теми каде знам како да се изразам.
Ак сакам и охридски ќе си зборвам, ти не морат да ме читаш ак не ти се свиѓат и место точка на крај две точки и настредина извичник ќе си напишам .!.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Веќе сега диалогов доби правилен пат.
Не е толку битен правописот колку што е суштината, а ти МОЖЕБИ ја разбра.
Не се сметај попаметна од 90% населението на Македонија, а тоа го правиш со негирање на менталниот стаф односно реметење на тие што со своеволно се прават изроди.
Немам предрасуди према луѓето кои немаат страм да го искажат реметењето врз некој со прости зборови. Ако треба и ќе аплаудирам како подржувач додека ги напаѓаат. Прочитај на што се однесува цитатот, МОЖЕБИ ќе ти стане јасно.

Пс. Ниту сум се согласил со тебе во некоја дискусија, ниту пак ќе се согласам. А тоа што не припазвам на правописот или интерпукциски знаци во темите на ЧДА воопшто не е битно. Постојат сериозни теми каде знам како да се изразам.
Ак сакам и охридски ќе си зборвам, ти не морат да ме читаш ак не ти се свиѓат и место точка на крај две точки и настредина извичник ќе си напишам .!.
Да ти одговорам на твој начин: Ти ќе ми кажуваш што да правам :icon_lol:
ЧовеЧството два пати го напиша исто, не е тоа грешка туку незнаење. Кога веќе аплаудираш на глупости почни од себе си МОЖЕБИ ќе НАУЧИШ.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Да ти одговорам на твој начин: Ти ќе ми кажуваш што да правам :icon_lol:
ЧовеЧството два пати го напиша исто, не е тоа грешка туку незнаење. Кога веќе аплаудираш на глупости почни од себе си МОЖЕБИ ќе НАУЧИШ.
Оваа мислава од на фејзбук да не ја копира.
И да ти кажувам нема да ме послушаш. Да постоеше мерило за тврдоглавост и инает твојот коефициент ќе беше двапати поголем од нормалниот. Некои тврдоглавоста ја сметаат како доблест но во конкретниов пример не е.:icon_lol:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Оваа мислава од на фејзбук да не ја копира.
И да ти кажувам нема да ме послушаш. Да постоеше мерило за тврдоглавост и инает твојот коефициент ќе беше двапати поголем од нормалниот. Некои тврдоглавоста ја сметаат како доблест но во конкретниов пример не е.:icon_lol:
Да од фејЗбук ја копирав :icon_lol:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.708
Поени од реакции
13.389
Оооо не. не не не нееее....

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Бог знае што не му се свиѓало како машко. се множат ваквите во Македонија полека сите ќе станиме вакви НЕДАЈ БОЖЕ~!

Kajgana Shop

На врв Bottom