Стојан се прекрсти во Андреа бидејќи се чувствува како женско.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.708
Поени од реакции
13.389
Еве да речеме некоја тема кај што типови се изложуваат на сеир со коментари слични на овие:
- Тоа треба да се запали!
- Мајка ти требаше да абортира!
- Лелелелелеле што ќе праиме, човештвото пропаѓа од ваквиве фаци!
- Леле каков лигуш, сигурно не знае на првата цура да и` се пушти.
- (рандом 9gag слика) - немање муда и соодветен речник како и смисол да се изремети.

Си бил ли некад во 2007-8ма на кајгана? Си видел ремет во тоа време? Си гледал какви се` теми тогаш беа во оптек во ЧДА? Кои коментари?

Не ги бранам нив. Туку се прашувам кајде отиде квалитетниот ремет. А за Стево имам право да зборам пошо го иам у живо упознаено, за разлика од квази тролчињава тука. Знаеш кога он го попи првиот ремет? и од кого? Едно ќе ти кажам. Од човек кој го има упознаено у живо. И кој имаше стил за ремет. Овие коментари сеа ич не се за смеење. За жалење се.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Епа ајде Аладине кажи со какви теми треба да се исполнува ЧДА, те цитирав затоа што јас го дадов предлогот темава да оди во ЧДА, и да се исмејува и индирекно навредува нешто ненормално барем на балканскиот менталитет. Истиот менталитет и јас го имам од причина што не сакам да живеам во околина исполнета со дебили, фрикови, кои мислат дека се креативни со што се спортиставуваат на природата на човечтвото. Уживам да читам коментари кои содржат исмејување и навреда на истите.
Решение:

И уживкај си.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Kajgana,having quality trolls before it was cool испадна работава.

Колку и да е невкусно тоа ти е.Toilet humor си постои и не сме само ние-9гег,пародиските филмчиња во последно време кои се се само не смешни итн итн.

Ваква тема и да се отвори да кажеме во потолерантни земји како Канада пак ќе има невкусен ремет.Оти им се сака.Оти им се може.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.713
Поени од реакции
11.549
Реметот на девојчето од hi5, тоа шо беше сликано со секирата.
Е тоа беше ремет :D

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479

Знам дека вакви луѓе ќе браниш до смрт(не велам дека тоа е лошо) ама сакам да видам колкав е прагот на твојата толеранција и прифаќање.

Во моментов Стефани Мејер и Бибер се можеби најнеомилените човечки суштества на планетава,дури и геј луѓето ги мрази.Дали и ти ќе бидеш во хејтерскиот кампус или...?

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Еве да речеме некоја тема кај што типови се изложуваат на сеир со коментари слични на овие:
- Тоа треба да се запали!
- Мајка ти требаше да абортира!
- Лелелелелеле што ќе праиме, човештвото пропаѓа од ваквиве фаци!
- Леле каков лигуш, сигурно не знае на првата цура да и` се пушти.
- (рандом 9gag слика) - немање муда и соодветен речник како и смисол да се изремети.

Си бил ли некад во 2007-8ма на кајгана? Си видел ремет во тоа време? Си гледал какви се` теми тогаш беа во оптек во ЧДА? Кои коментари?

Не ги бранам нив. Туку се прашувам кајде отиде квалитетниот ремет. А за Стево имам право да зборам пошо го иам у живо упознаено, за разлика од квази тролчињава тука. Знаеш кога он го попи првиот ремет? и од кого? Едно ќе ти кажам. Од човек кој го има упознаено у живо. И кој имаше стил за ремет. Овие коментари сеа ич не се за смеење. За жалење се.
Па не значи дека ако не сум пишувал не сум читал. Од револт се зачленав на форумов за да цитирам батковци кои индирекно преку своите постови го навредуваа моето его, залагање и труд, исто така да придонесам во тема каде луѓето бараат начин за екзистенција, а не да тролам.
Немам предрасуди према луѓето кои не сакаат да го зголемат својот вокабулар, или надоградат својот речник, имам према Анреа кој ми пречи како дегенизам во општеството, можеби нема да напишам "то треба да се запали" но нема да го негирам или да му се спротиставам на творецот.
Пс. Не можеш да го запреш или вратиш времето. Како што се шират социалните мрежи или сајтови од типот Лајкувај... кои имаат далеку поголема моќ од книгите и лексиконите на кој луѓето го едуцираат својот речник, како производ ќе го изнесуваат во своите мислења.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Знам дека вакви луѓе ќе браниш до смрт(не велам дека тоа е лошо) ама сакам да видам колкав е прагот на твојата толеранција и прифаќање.

Во моментов Стефани Мејер и Бибер се можеби најнеомилените човечки суштества на планетава,дури и геј луѓето ги мрази.Дали и ти ќе бидеш во хејтерскиот кампус или...?

Најискрено со што Бибер и Стефани мене ме загрозуваат за да ги мразам, кога ниту ги гледам, ниту ги слушам, лебот не ми го земаат, не ми го качуваат бензинот и струјата, итн?
Мене не ми е јасна потребата да се плука на луѓе кој на било каков начин никому не штетат. Единствениот одговор им е неможам да ги гледам! А се прашале ли нив дали може некој да ги гледа, слуша, чита? Бумеранг.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Решение:

И уживкај си.
Оваа решение ако е наменето за истомислениците како мене треба 90% од човечтвото да се пресели.(барем така ти ги разбрав сликите)
А ако се преселуваат фановите на кретениве може и во таа ракетата да ги собере.
Не се сметај себеси за его-супериорна, квантитетот согледај го на кој се спротиставуваш.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Најискрено со што Бибер и Стефани мене ме загрозуваат за да ги мразам, кога ниту ги гледам, ниту ги слушам, лебот не ми го земаат, не ми го качуваат бензинот и струјата, итн?
Мене не ми е јасна потребата да се плука на луѓе кој на било каков начин никому не штетат. Единствениот одговор им е неможам да ги гледам! А се прашале ли нив дали може некој да ги гледа, слуша, чита? Бумеранг.
За Бибер и Стефани има добри причини за ремет-едниот што е неталент за пеење и што има светска мегапопуларност,вторава за Твајлајт со која ја уништи литературата.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606

Бибер ми е смешен, и музиката не ми се допаѓа што ја прави. Далеку од тоа да отворам тема за него и да го исмевам, да не збориме па за мразење.

Twilight го гледав, и не е толку лош каков што го прават дека е :). Им благодарам на хејтерите искрено, оти решив да гледам омразен филм, во кој глуми депресивна девојка, во период кога бев самиот ултра-депресивен, и очекував светско срање, за да ме задржи во таква состојба :), но доста уживав во филмот (и уште еден дел од серијалот дури гледав), бидејќи доби премногу негативен хајп од што заслужува, па на крај ме извади и од депресијата :).

Смешно ми е мене, на пример, што многумина се закачија на тоа хејтање без да го гледаат филмот првин. Тоа ми е поидиотски од колку хипстераја и млади тинејџерки што го обожаваат Twilight серијалот :)

Чисто дека рече дури и хомосексуалците го мразеле. Па реков да се убацам да покажам дека ни тој стереотип не е издржан.

TuFka.

Jagula so tri ...
Член од
7 март 2012
Мислења
36
Поени од реакции
8
Од 2009 година Јакимовски Стојан станува Јакимовска Андреа - Го задржува машкиот пол но се чувствува како жена а се доживува како хетеросексуалец.

Татко е на малолетни деца и се уште е во брак со неговата сопруга која заедно со синот и Ќерката живеат кај нејзиниот татко.

Дека својот изглед не го сменил поради пари, како што многумина тврдат, докажува фактот дека Андреа дарува еден бубрег на оние кои имаат потреба од него, а се носители на истата крвна група.

Изгледа и се чувствува како жена, во лична карта е под Јакимовски Андреа, а е машки пол. Пред три години Јакимовски Стојан решава да го смени изгледот примајќи хормонска терапија.

Дека својот изглед не го сменил поради пари, како што многумина тврдат докажува фактот дека Андреа дарува еден бубрег на оние кои имаат потреба од него, а се носители на истата крвна група.

И покрај што веќе три години живее и се чувствува како жена, Андреа ветува дека доколку неговата сопруга заедно со децата се вратат дома таа повторно ќе го врати машкиот изглед и ќе биде Јакимовски Стојан со една единствена цел - нивните деца да живеат со двајца родители.

Што мислите за ова? :coffee:
Nema nikogash da go vrati stariot izgled, zashto ima primeno hormonska terapija i sega e zhena. Neka zeme pishtol i neka se ubie, toa e toa..

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Оваа решение ако е наменето за истомислениците како мене треба 90% од човечтвото да се пресели.(барем така ти ги разбрав сликите)
А ако се преселуваат фановите на кретениве може и во таа ракетата да ги собере.
И треба човеЧтсвото да се пресели, тесно е на земјава, се гушиме.

TheMayor напиша:
Не се сметај себеси за его-супериорна, квантитетот согледај го на кој се спротиставуваш.
Превод:
Не се сметај себе си дека си паметна, оти надвор дува ветер, а мајка ми е на работа.

Немам предрасуди према луѓето кои не сакаат да го зголемат својот вокабулар, или надоградат својот речник
И овде тешка смисла извади, да кажам и јас дека немам предрасуди за луѓето кои не се облекуваат на кратки ракави на ова топло време.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Смешно ми е мене, на пример, што многумина се закачија на тоа хејтање без да го гледаат филмот првин. Тоа ми е поидиотски од колку хипстераја и млади тинејџерки што го обожаваат Twilight серијалот :)

Чисто дека рече дури и хомосексуалците го мразеле. Па реков да се убацам да покажам дека ни тој стереотип не е издржан.
Работата е што тие кои го мразат филмот го имаат гледано,па имаат своја поента,меѓу кои и јас.Многу лоша приказна+уништен е култот кон вампирите.Да не заборавам 1918282822782 малоумни фанови кои се нафрлаат кон секој кој ќе им предложи нешто подобро од Самрак.

Среќавав неколку постови на 9гег постирани од гејови каде тие барале да не се мешаат со Самракот оти и гејовите го мразат самрак.

Kajgana Shop

На врв Bottom