Сте биле ли дискриминирани?

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Лошо е да си црнец, во денешниов бел свет... ама, уште полошо е да си белец во ова македонско(читај:глупаво) црнечко општество.

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Да, сум била дискриминирана од политички неоправдани причини....Затоа сега ги тужам дискриминираторите

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Да. Конкретно на форумов во темата за фудбал да се игра..
Женски да не играат.. И сите мислат дека се заебавам кога викам дека сакам да играм.. :uvo:
Тужи ја ФИФА, таа донесе "дискриминаторско" правило фудбалот како спорт да се игра во машка и женска конкуренција одделно.

Соберете се со другарките од форумов и свртете некоја партија, никој не ви брани.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
29
Поени од реакции
0
eve eden primer: bevme na odmor vo grcija i kako sto site znaete ne ne trpat mnogu. se zapoznavme so edni tipci i se bese ubavo...se do momentot koga im kazavme deka vsusnost nie sme makedonki ii....prikaznata ponatamu ne bese bas prijatna (izbegaa od nas kako da sme zarazeni so nesto!!!!grrrrr) =) toa e toa...

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
уххх... Сум бил многу пати ради брат ми :pos: (него више го сакаат) :pos:. Шала на страна не... Никогаш до сега...

Член од
13 февруари 2006
Мислења
315
Поени од реакции
4
DA! na fakultet dodeka rabotevme vezbi i jas po nekoi cudni prostorni raspredelbi na grupite se najdov kako najzagrozeno malcinstvo vo grupa kade edinstveno jas ja pretstavuvav nasata nacionalnast!! site ostanati bea od vtorata po zastapenost kaj nas vo drzavickata i vezbata si ja teraa i si ja rabotea na NIVNIOT jazik a jas za celo vreme bev tele so mnooogu porazno cuvstvo!! ne deka e nekoja bolna diskriminacija-ama sepak e deskriminacija zosto jas od vezbata bev isklucena poradi nepoznavanje na jazikot!!?!?!?
i denes se uste zagrepnuvam... ... ...:::)))neeeee.........

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Да. Постојано на некој начин сум дискриминирана затоа што живеам во помал град и сум млада девојка која е газдарица. Да кажам само еден најпрост пример ... газдата на дуќанот, и после две години работа кај него, мисли дека мој другар му го изнајмува просторот и тој го работи. Прво мислеше дека бизнисот е на татко ми, а потоа ете на другарот, на кого се обраќа за се` што треба. Јас не ни постојам за него, а тоа многу ме иритира понекогаш ...:toe: :podsmev:

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Ubavo si kaza gazda Zeko (Misticen). Ne se ovie primeri na diskriminacija :)

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
Da sum diskriminirana od del od lugeto na fax sho se so mene u grupa, i plus samo koa im trebash za nesho znaat edno ebano zdravo da kazat, i plus oni mislat deka se kuznae sto i deka kuznae kolku imaat, ama ja mudro si kutam, taka shto oni vrska nemaat ja sto iam hm.... mozebi i sum nad niv, ali nesakam da se istanuvam, i zatoa so tie luge imam drug nachin na komunikacija.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Леле, каква дискриминација еј. Ај сега трк, допрочитај по енциклопедии што значи терминот.

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Дискриминирана? Не.. Само малку погрешно толкувана... предрасудена :) У смисол: "учиш у Корчагин и сите ти се петки, затоа 100% никаде не излегуваш, цело време учиш, немаш пробано алкохол, камоли цигара и првпат си се пољубила у трета година..."

П.С. Мистичен не се нервирај!!! (барем за мојов пост... пошо викам дека ова не е дискриминација туку проста предрасуда)

MarinkaUSA

~I like myself the way I am~
Член од
7 февруари 2008
Мислења
180
Поени од реакции
3
Diskriminirana, skoro sekoj den, kako stranec vo Amerika, zaradi toa sto ne zboruvam angliski "gupski" kako niv, tuku bas vistinski British English, i zaradi toa te smetaat kako da si glupav.... opsto diskirminirana kako covek so drug akcent, razlicen od amerikanskiot. A mene da vi kazam i bas mi e gajle...ic ne gi trkalam, zosto se glupi kako tocaci, cela amerikanska nacija!

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
До сега, за среќа, не сум бил дискриминиран. Не би сакал да бидам исто како што ни јас не дискриминирам никого.

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Ако си со српско презиме учителката ти крати поени од тестот и ти мава ластици зошто не ја пратиш наставата :toe:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Прашање: Дали сте биле дискриминирани?
Oдговор: Не. Само слабаци биваат дискриминирани.

Kajgana Shop

На врв Bottom