Стенкање за време на секс

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Не знам што ги пали, ама јас се контролирам. :icon_lol: Пригушено поштуем повеќе од дерење.

Сеа ако се справуваш со 38ца како на Свиден и не можеш да се контролираш, у реду... :pos:

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Normalno togash ti se prashta ... i crnec da si ke projaukash :)

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Не знам што ги пали, ама јас се контролирам. :icon_lol: Пригушено поштуем повеќе од дерење.

Сеа ако се справуваш со 38ца како на Свиден и не можеш да се контролираш, у реду... :pos:
Psy ако во радиус од 100 метри нема човек околу вас, стенкај си и викај си тебе како што ти одговара немора да си ја стегаш душичката, бидејќи се е поубаво кога е спонтано.

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Moite pretezno vikaat toa im e profesija ... :)

E Kalap kalap ... tvojata dali vika ajde otvori se :)

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Подобро пригушено, отколку да се дере да урла , цело мало да не дознае што правиме :)

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Kakvo da e samo prirodno da e, od dusha shto se vika. Od sve drugo mi omeknuva!:smir:

Член од
21 август 2007
Мислења
28
Поени од реакции
2
Зошто е темава само за мажи??????
Па и нас жените не пали кога партнерот стенка:vozbud: ,воздивнува и испушта разно разни звуци:kesa: :toe:

П.С.Супер тема!

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Зошто е темава само за мажи??????
Па и нас жените не пали кога партнерот стенка:vozbud: ,воздивнува и испушта разно разни звуци:kesa: :toe:

П.С.Супер тема!
Leleeee! Aj napishi so nekolku bukvi ,ZITI MLADOST, onomatopeja na parterot kako stenka, ili hostni nekoja snimka ako ti se naoga! Aj da vidam pa da umram da ne zalam! Imalo na svetov i vakva rabota, Pffff!:kesa:

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Хммм. Искрено да,ме пали! Али со одредена волуме сила:wink: Другото знам дека е само префорсирана глума!

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Leleeee! Aj napishi so nekolku bukvi ,ZITI MLADOST, onomatopeja na parterot kako stenka, ili hostni nekoja snimka ako ti se naoga! Aj da vidam pa da umram da ne zalam! Imalo na svetov i vakva rabota, Pffff!:kesa:
Извини, ти кога си пред свршување ќутиш? Кога свршуваш ќутиш? Се надевам дека постов ти беше саркастичен...:kesa:

Нормално не стенкаат исто и мажи и жени, ама нема човек кој не испушта звуци на задоволство за време на секс.:wink:

KaZaN89

шуруп мајстор
Член од
2 јуни 2006
Мислења
193
Поени од реакции
25
Стенкање...Пали како не...Мене лично тоа пригушеното повеќе ми се свиѓа. Али на крај, бар малце онака...погласно...али да не биде после...комшиите викнале полиција за нарушување на јавен ред и мир...Значи и да е гласно...со мерка...:vozbud:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
па пригушено, како да ужива... иако понекогаш е убаво и гласното стенкање... иначе со последната што идев знаеше дека ако сакаше да го убрза процесто ке почнеше да стенка и тоа ме палеше и завршувавме побрзо :)

Член од
21 август 2007
Мислења
28
Поени од реакции
2
Извини, ти кога си пред свршување ќутиш? Кога свршуваш ќутиш? Се надевам дека постов ти беше саркастичен...:kesa:

Нормално не стенкаат исто и мажи и жени, ама нема човек кој не испушта звуци на задоволство за време на секс.:wink:

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53

Cuk! Nikad ne kutam, i koga spijam imam sho da kazam i interesno e da me gledash i slushash. LoL!
I ne bev sarkastichen, nema nikade nikakva nasmevka, poveke bev iznenaden, ama ajde.... Ete stavete go i stenkanjeto kako del od sexot shto gi pali zenite.
Da ispushtash zvuci na zadovolstvo e vo red DA, ama da stenkash, nekako mi e uzasno neprirodno, i toa mnogu, ednostavno ne mi doaga da ispushtam nekoj takov glas kako 'ahhhhhhhhhh' ili neshto slichno, ednostavno poinaku go dozivuvame od vas zenite toa.
btw, razlika megu 'ahhh' i 'ohhh' beshe 5cm taka? Znachi zadovolstvoto vo sexot se poznava po glasovite kaj zenata a ne kaj mazot!:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom