Стенкање за време на секс

се заигруваме, она почнува длабоко да дише, тоа ме пали па почнувам и јас --- тоа неа ја пали, она почнува да цивка ---- тоа мене ме пали, убацувам у поголема брзина и се забрефтувам ---- тоа не пали двајцата, се додека ....... БААААМММ, све ни е како у Washington DC за време на Independence Day прославата :back:

...dobro aj sea site po malce ili poishe stenkame(ispushtame zvuci grlati)...nego sto e so muabetot???...praite malce dirty-sweet-talking... na uvce ili onaka na glas???...oooo yeeeaaah, baby let me be your fantasy...you know what I'm thinking about and around...:vozbud:

Abe why not...normalana rabota e toa samo te stimulira poveke ubavo bi bilo koa i mazot bi stenkal:D

сакам придушено стенкање на увце кое има тенденција полека полека да премине во гласно дерење :vozbud: :vozbud::vozbud::vozbud:(доколку сме сами,во спротивно само на придушено нека остане молам):icon_lol:

Секако дека стенкањето е уметност во сексот...
И едноставно стимулира, те пали... како почнува да стенка се погласно добиваш нагон да ја е*еш се посилно, да ја растуриш... обично сакам гласно стенкање.
Поретко сум за бавен релаксирачки секс со тивко стенкање на увце..

Јаките звуци се составен дел од добриот секс. Ономатопеја :pos:

Виктор Појзон не е невина не дудлај:pos:
Иначе за темава сакам да кажам дека постот на Батистута е сосема коректно и правилно напишан....тоа е убавина, знак дека нешто ептен добро се случува

Според мене,стенкањето е знак дека се ужива во сексот или како што некои милуваат да го кажат "водење љубов",а тоа партнерот уште повеќе го пали бидејќи гледа дека ја има способноста да ве задоволи и да направи да ви е убаво...што мислам и дека го прави посигурен за време на чинот и горд на своите способности.:)

Стенкањето на партнерката ми ја провоцира ејакулацијата. :D па така често пати завршуваме во исто време. ;)

Па да убаво е во секој случај...ама сензуално стенкање а не дарење да ти ги затне ушите...

Виктор Појзон не е невина не дудлај:pos:
Иначе за темава сакам да кажам дека постот на Батистута е сосема коректно и правилно напишан....тоа е убавина, знак дека нешто ептен добро се случува

e ako de jas samo prasav cisto informativno sakav da znam.ne rekov drugo nisto.:vozbud:

Мразам пискање и врискање (иако чест ефект е тоа) али убаво стенкање од задоволство е пријатна музика за ушите а исто така и јас стенкам ако имам зорт со некое ептен тесно пи*е

Мразам да стенкам, може само некои тивки воздишки, али стенкање никад, не ми ни доаѓа да стенкам, не дека се воздржувам од тоа.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom