Стари, а добри игри

Член од
8 август 2005
Мислења
456
Поени од реакции
78
како си ме погодил,дан ја имаш да ти ја зеам...?
И ден денес, другарчиња ја играат секој ден, навечер по 2-3 сати а може и повеке :) па види што значи тоа покрај сите стратегии што излегоа учте оваа да се пуца.
Мислам дека новата требаше да излезе во март оваа година, ама ензнам што се случи. Дали ја балансираат сеуште незнам...

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Freelancer мн добра стара игра, ја играв пред некое време али форматирав и ме мрзеше после тоа да ја инсталирам пак, да завршам се што имам со учење па ќе ја ја инсталирам :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.093
Поени од реакции
1.656
Еј ја памтите :

Играва ја убив од играње и никат не ја свртев...многу јака игра е дефинитивно за мене барем.За тоа време беше мн топ играва

H

-HRO

Гостин
E wolfenstein ja baram nasekade da ja simnam i so torenti od 500 strani ama sekade e so virusi!Ja imav na cd ama mi se izgubi!Krizi imam po nea vekje 3 meseci!

Член од
1 април 2006
Мислења
273
Поени од реакции
4
Еј ја памтите :

Играва ја убив од играње и никат не ја свртев...многу јака игра е дефинитивно за мене барем.За тоа време беше мн топ играва
Одлична тема... А оваа игра старно беше добра. Ептен како помал бев залепен за играва. Уживав во правењето на роботите и во битките . А инаку сите други игри спомнати до сега се/беа едни од најдобрите во своето време.

Johnnie Walker.

Keep Walking™
Член од
1 јуни 2008
Мислења
173
Поени од реакции
5
leeelee kako me potseti za james bond allal da ti e!ne mi j vrtese pc to slab mi bese togas a najvse ja sakav.posle koa go zemav ovoj pc nejkese nesto:)sea torent baram i kje ja simnam:)a za qolfestain jaka igra ama pomal bev i se plasev da ja igram:) i max payne isto:)sea da mi gi daat da gi otkornam :):)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Во оваа тема пишувајте наслови на стари игри,ама стварно што биле хит и биле премногу јаки!Што стварно ве оставиле без здив!
Ќе наведам неколку јаки:

1.Serious Sam

2.Gta 3

3.Need for speed Underground 2

4.Hitman 2
Па и не се нешто посебно стари игриве.....

Иначе за мене игри од времето:) би дошле овие

CMR 2.0

Red Alert 2

THPS

The Sims

Half Life

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
да да колин мек ри рели 2 закон игра ја имав во мојот прв пц и во секој пц што сум го купил од тогаш, ја свртев едно 10 пати и пак ми е интересна. се сеќавам кога земав појака графичка за да не ми сецка играта еее на времетто џи форс 4 ко ја зедов најјака графика имав во маалата

Kajgana Shop

На врв Bottom