(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

manijak

Full of shit!
Член од
15 април 2006
Мислења
1.219
Поени од реакции
1
marketar напиша:
сепак не се и оваа година без трофеј бидејќи го освоија карлингтон купот.
чоек за еден голем клуб тоа и не е некое остварување

BONDEK

ТHE DEVIL
Член од
18 април 2006
Мислења
751
Поени од реакции
30
манчестер ќе им го пушат на челзи

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
ti be manijak za koj si ? sto celo vreme dobacuvas a ?

manijak

Full of shit!
Член од
15 април 2006
Мислења
1.219
Поени од реакции
1
абе dwa како што читам овде се зборуе за манчестер и ја чоек си го кажуем моето мислење за манчестер и притоа ги почитувам неговите навивачи и не го навредувам клубот како некои други ( на пр. bondek )
и пер не можеш да очекуваш се позитивни коментари за овој, а и за било кој друг клуб.

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
e samo prasav de :) i tacno toa deka nemoze da se ocekuvaat samo pozitivni komentari a bondek ostaj go,samo pomilo ke mi bide da gi tepame celzi vo london odkolku titula :) ma da i nema veke sansi za titula :(

manijak

Full of shit!
Член од
15 април 2006
Мислења
1.219
Поени од реакции
1
чоек и ја се нервирам шо челзи ќе ја земат титулата али тоа е што е, најверојатно вака ќе се нервираме се дур некој не го :buum: Абрамович.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Ali ne e toa toa Celzi go unistuva fudbalot,poradi niv se gubi smekot na fudbalskata igra,kazete deno dete na Celzi so igra u timot? nema

BONDEK

ТHE DEVIL
Член од
18 април 2006
Мислења
751
Поени од реакции
30
Во Лондон ќе им се фатите на Челзи за онаквото а кога ќе дојде Балак нема да им има рамен на Челзи бе.

BONDEK

ТHE DEVIL
Член од
18 април 2006
Мислења
751
Поени од реакции
30
Кај се Манчестер во лига на шампиони.Гледам многу сте биле јаки

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
nekoj naviva za timot od london sto nema niedna titula vo liga na sampioni
a samo dve vo anglisko
hahahha

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
of lele i toa minatata ja zemaa posle 50 godini aloooooooooooooo a gledam vo finale ste vo liga na sampioni i baalk i koj saka neka dojde be vo london manchester ke tepa :P

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Е дефинитивно Шампионот се врака следната сезона Челзи ке моше да сонува веке за титула ова им пеше последната

BONDEK

ТHE DEVIL
Член од
18 април 2006
Мислења
751
Поени од реакции
30
Наредниве 50 години ЧЕЛЗИ ќе газат се пред себе а барем ЧЕЛЗИ стигнаа подалеку од манчестер и со Сандерленд ли се игра нула нула тоа треба да е некој селњчки тим сто неможе да го тепа Сандерленд затоа ќутете и гледајте како Челзи зема усте една титула

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Е никогаш не се знае, челзи се доста стабилни, манчестер до пред пола година секој втор натпревар киксвеа...да се надеваме дека ке продолжат да играат во оваа темпо како што се сега

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
BONDEK напиша:
Наредниве 50 години ЧЕЛЗИ ќе газат се пред себе а барем ЧЕЛЗИ стигнаа подалеку од манчестер и со Сандерленд ли се игра нула нула тоа треба да е некој селњчки тим сто неможе да го тепа Сандерленд затоа ќутете и гледајте како Челзи зема усте една титула
ne ne greska si majstore vo narednite 50 godini celzi ke zemat uste 1 titula a liga na sampioni uste ke vi ostane son :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom