(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 април 2008
Мислења
256
Поени од реакции
9
На колку натпревара е казнет нани ке се врати ли во следниот натпревар?

Член од
18 април 2008
Мислења
256
Поени од реакции
9
Знам оти е за во премиер лигата но ме интересира дали ке игра со челзи и ливерпул бидејки нема салам крило флечер е бот

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Знам оти е за во премиер лигата но ме интересира дали ке игра со челзи и ливерпул бидејки нема салам крило флечер е бот
Ја мислам дека ќе игра, доби црвен на едно коло пред крајот на онаа сезона, значи му помина суспензијата од три меча.

Член од
18 април 2008
Мислења
256
Поени од реакции
9
Се заебаа Ман Утд не купија ни еден дефанзивец а го продада Пике, Силвестар немаат замена централен дефанзивец

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Веруј ми да немаа замена немаше фергусон да ги продаде играчите. Имаме замени за тоа без грижи нас напад ни треба

Член од
18 април 2008
Мислења
256
Поени од реакции
9
Веруј ми да немаа замена немаше фергусон да ги продаде играчите. Имаме замени за тоа без грижи нас напад ни треба
Имаат напад бе не им треба Рѕни Тевез Роналдо Саха Манучо Кембел

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.572
$TreleC(o)T добре дојде во фан клубов.Од Манучо и Кемпел очекувам минимум 10 гола заедно да постигнат.

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Али добри ушиња има Флечер:pos:. А Видич ми е како хокеар. Во секој случај фаци сме (не моногу убави али сме фаци:pos2::pos2:) Али пак за тоа не да играме фудбал туку сме најдобри во СВЕТОТ.:vozbud::vozbud:

Член од
18 април 2008
Мислења
256
Поени од реакции
9
$TreleC(o)T добре дојде во фан клубов.Од Манучо и Кемпел очекувам минимум 10 гола заедно да постигнат.
Незнам дали ке добијат шанса али за манучо имам гледано клипови типчето тобро е има голема глава хехе а и доста е висок :pos2:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
добри се манучо и кембел млади се ке имат светла иднина

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.572
Незнам дали ке добијат шанса али за манучо имам гледано клипови типчето тобро е има голема глава хехе а и доста е висок :pos2:

На Африканскиот Куп на Нации,го гледав,многу е жилав,брз,и јак со глава.Ако се споредуваат со Адебајор,подобар е од него 2 пати,само да добие шанса.

Член од
18 април 2008
Мислења
256
Поени од реакции
9
На Африканскиот Куп на Нации,го гледав,многу е жилав,брз,и јак со глава.Ако се споредуваат со Адебајор,подобар е од него 2 пати,само да добие шанса.
Сега повреден е така?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom