INVINCIBLE
MUFC
- Член од
- 9 декември 2007
- Мислења
- 3.462
- Поени од реакции
- 434
Абе ај не ми сери многу, ти идеш на оваа тема, јадеш гомна на големо се гледа кој е за лечење.Не знам кој е за лечење. Ако ти е потребно оди ти, работат болниците.
Абе ај не ми сери многу, ти идеш на оваа тема, јадеш гомна на големо се гледа кој е за лечење.Не знам кој е за лечење. Ако ти е потребно оди ти, работат болниците.
Како прво јас си го кажав моето мислење а ти одма почна со вреѓање. И да не пишуваше ти во Фк Милан и јас нема да пишев овде.Море, не ми се прави светец, ти прв пиша на темава, а тоа беше провокација. Ај иди одеби се во твојата тема и кажувај кој е најстар таму.
И не пишувај веќе на темава, затоа што не си фан на Манчестер, не го разбираш фудбалот и како јас што не пишувам на вашата заебана тема, така и ти не пишувај на оваа!
Абе стварно незнам што ти е поентата... Ова ти е како гледаш луѓе на пат како си разговараат и ти одеш и им јадеш гомна. Остави не и напушти ја темава, ако немаш нешто паметно да кажеш...Како прво јас си го кажав моето мислење а ти одма почна со вреѓање. И да не пишуваше ти во Фк Милан и јас нема да пишев овде.
Поздрав и до тебе Кика, Кикс и тој 32-ката како мајмун што е. ПоздравАма веќе преку курот си ми со овие твои глупави постови, ти почнуваш и продолжуваш. Ај доста беше, поздрав до тебе и до Сере и до Калач и до Малдини и оди си од овде.
pozdraf43!
И ти се јави да си го браните Кикито. Ај доста ви беше, ЧАОАј гони се у п м!Не ни требаат такви ко тебе!Мрш ајде оди си.Со писмејкер заедно во Демир Хисар одете.Не знам како не ти е грозно да навиваш за дедовцине.Оди си во твојот фан клуб и со останатите 3-4 прајте си муабет.Ама гледам ни тие не те дружат па овде кај нас.Ееее Филипче не ти е местото тука.
Дете, кој си ти да кажеш кој да се гони, НА НАША ТЕМА? Абе ај иди дркај, не се замарај со нас.И ти се јави да си го браните Кикито. Ај доста ви беше, ЧАО
Edit: И ти гони се
am da praevme nie vaka odma ban,setete se na chombe so mu napraja.i apel do moderatorite:kako sto mozete da gi brisite nasite mislenja i da redite banovi vo temite,mozete isto taka da bidete strogi i so drugite da bideme ramnopravni a ne samo nie da bideme sankcionirani.Абе администратор, нешто таква работа, нема ли за да реагира???
ааааа на чомбе бано не беше баш за оваква ситуација, овоа е Романтика у споредба со тоа..тоа беше бе ХАРД КОР хехехе, тај Рони ама и Руни ногу ви се јаки хехехеam da praevme nie vaka odma ban,setete se na chombe so mu napraja.i apel do moderatorite:kako sto mozete da gi brisite nasite mislenja i da redite banovi vo temite,mozete isto taka da bidete strogi i so drugite da bideme ramnopravni a ne samo nie da bideme sankcionirani.
Фала Богу дека се јаки, затоа сме први во Премиер Лига и во полуфинале во ЛШ...ааааа на чомбе бано не беше баш за оваква ситуација, овоа е Романтика у споредба со тоа..тоа беше бе ХАРД КОР хехехе, тај Рони ама и Руни ногу ви се јаки хехехе
пс. без иронија или сарказам - респекат за РИО