(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Море, не ми се прави светец, ти прв пиша на темава, а тоа беше провокација. Ај иди одеби се во твојата тема и кажувај кој е најстар таму.
И не пишувај веќе на темава, затоа што не си фан на Манчестер, не го разбираш фудбалот и како јас што не пишувам на вашата заебана тема, така и ти не пишувај на оваа!
Како прво јас си го кажав моето мислење а ти одма почна со вреѓање. И да не пишуваше ти во Фк Милан и јас нема да пишев овде.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ама веќе преку курот си ми со овие твои глупави постови, ти почнуваш и продолжуваш. Ај доста беше, поздрав до тебе и до Сере и до Калач и до Малдини и оди си од овде.
pozdraf43!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Како прво јас си го кажав моето мислење а ти одма почна со вреѓање. И да не пишуваше ти во Фк Милан и јас нема да пишев овде.
Абе стварно незнам што ти е поентата... Ова ти е како гледаш луѓе на пат како си разговараат и ти одеш и им јадеш гомна. Остави не и напушти ја темава, ако немаш нешто паметно да кажеш...

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ај гони се у п м!Не ни требаат такви ко тебе!Мрш ајде оди си.Со писмејкер заедно во Демир Хисар одете.Не знам како не ти е грозно да навиваш за дедовцине.Оди си во твојот фан клуб и со останатите 3-4 прајте си муабет.Ама гледам ни тие не те дружат па овде кај нас.Ееее Филипче не ти е местото тука.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Ама веќе преку курот си ми со овие твои глупави постови, ти почнуваш и продолжуваш. Ај доста беше, поздрав до тебе и до Сере и до Калач и до Малдини и оди си од овде.
pozdraf43!
Поздрав и до тебе Кика, Кикс и тој 32-ката како мајмун што е. Поздрав

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Ај гони се у п м!Не ни требаат такви ко тебе!Мрш ајде оди си.Со писмејкер заедно во Демир Хисар одете.Не знам како не ти е грозно да навиваш за дедовцине.Оди си во твојот фан клуб и со останатите 3-4 прајте си муабет.Ама гледам ни тие не те дружат па овде кај нас.Ееее Филипче не ти е местото тука.
И ти се јави да си го браните Кикито:). Ај доста ви беше, ЧАО:)

Edit: И ти гони се:)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Абе администратор, нешто таква работа, нема ли за да реагира???

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
добро бе не ми е јасно шо се замарате со дете од 12 години...ај не паѓајте на негово ниво да му се невиди...турете му го во газот и готово продолжете си со муабетот

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Еве една лоша вест,објавена денеска на нетпресс во 17:10ч.

Видиќ го пропушта и дуелот против Челзи

Репрезентативецот на Србија Немања Видиќ поради стомачен вирус најверојатно нема да биде во можност да игра за Манчестер Јунајтед ни во најважниот натпревар сезонава во Премиер лигата во сабота против Челзи.
Штоперот на „црвените ѓаволи“ превентивно бил хоспитализиран во Барселона поради болки во стомакот и состојбата му е стабилизирана, но поради потполна исцрпеност најверојатно нема да биде во можност да настапи против Челзи.
„Видиќ 36 саати не јадел ништо. Дури денеска му дале супа и илузорно е да се размислува за негов настап во сабота. Впрочем, мислам дека потполно тоа е потполно исфрлено. Јасно е дека се работи за стомачни проблеми, но лекарите се уште не соопштуваат за каква инфекција се работи“, рекол менаџерот Фергусон.
Видиќ на вчерашниот утрински тренинг пред натпреварот со Барселона, се пожалил на јака болка во стомакот и лекарите на Манчестер Јунајтед одлучиле за секој случај да го однесат во болница.
„Во тој момент тоа беше најдобро и најсигурно решение. Синојка после натпреварот е пушен од болница и се врати со екипата на Манчестер. И понатаму е под надзор на нашите доктори и верувам дека ќе биде во ред барем за реваншот со Барселона“, додал популарниот „Ферги“.

Автор на веста: Нетпрес
Објавена на 24.04.2008 17:10:40

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Абе администратор, нешто таква работа, нема ли за да реагира???
am da praevme nie vaka odma ban,setete se na chombe so mu napraja.i apel do moderatorite:kako sto mozete da gi brisite nasite mislenja i da redite banovi vo temite,mozete isto taka da bidete strogi i so drugite da bideme ramnopravni a ne samo nie da bideme sankcionirani.

Член од
7 април 2006
Мислења
381
Поени од реакции
5
am da praevme nie vaka odma ban,setete se na chombe so mu napraja.i apel do moderatorite:kako sto mozete da gi brisite nasite mislenja i da redite banovi vo temite,mozete isto taka da bidete strogi i so drugite da bideme ramnopravni a ne samo nie da bideme sankcionirani.
ааааа на чомбе бано не беше баш за оваква ситуација, овоа е Романтика у споредба со тоа..тоа беше бе ХАРД КОР хехехе, тај Рони ама и Руни ногу ви се јаки хехехе

пс. без иронија или сарказам - респекат за РИО

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
ааааа на чомбе бано не беше баш за оваква ситуација, овоа е Романтика у споредба со тоа..тоа беше бе ХАРД КОР хехехе, тај Рони ама и Руни ногу ви се јаки хехехе

пс. без иронија или сарказам - респекат за РИО
Фала Богу дека се јаки, затоа сме први во Премиер Лига и во полуфинале во ЛШ...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
A be sto se zamarate so sekoj sto pisuva, izgleda na navivacot na milan mu e maka deka nie vcera igravme kako milan i sega jade gomna.
Najvazen e rezultatot, a nie vcera go ostvarivme toa sto go posakuvavme. Na Old Trafford ke bide poinaku, pekol za kataloncite koi realno ocekuvam da primat 2 ili tri gola.

p.s. Tarzan nie imame igraci za respekt, vasite se lepeskari

Ubavo imase napisano vcera eden angliski vesnik, dzabe ubava igra za oko ako ne osvois trofej, koga "bez da igras" fudbal mozes da
osvois trofei i toa poveke se ceni(ova vazese za Barsa i za Afronal).

GLORY GLORY MAN UNITED

Poz do site navivaci na UNITED, drugite za kur da mi se fatat!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom