(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Пууу бе.Леле каков почеток можеше да биди.Ај следна прилика!

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
требаше руни да го пуца

Член од
28 декември 2007
Мислења
92
Поени од реакции
1
Кој и да пуцаше Роналдо е крив најдобар стрелец им е!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Играта ни е катастрофа. . .:kesa:

последните 10 минути колку толку игравме... првиот пола саат игравме лошо

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Само незнам како може да се промаши пенал на ваков значаен натпревар... Иначе, добра игра, на почетокот малце потиснати бевме, но при крајот се ослободивме. :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Igrame nekako dosta takticki, da ne se primi gol.
Steta sto Ronaldo promasi penal no toa e, odime ponatamu!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Играта ни е да добиеме на тактички план.... жолти картони, од маркес се ослободивме, уште колку останаа за реваншот ?
Абе шознам... Дај Боже да ја контролираат играта, намерно да играт така. Некако немоќни изгледаа.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
И така немаше да игра, ќе игра Пујол следната. Иначе требаше пенал да досуди судијата, Иниеста кога згреши. Гери уште е повреден?

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ептен затворена игра.Вака одамна не сум видел да игра Манчестер.Првиот пола саат освен пеналот не ни шутнавме.Потоа имаше подобра игра.Да дадевме гол секако Барса ќе притискаше барем гол во гости да имавме.Ајде се надевам на подобро второ полувреме.За вториот натпревар нема да им игра Маркез:helou:А за тоа кога Роналдо беше фаулиран во шестнаесетникот требаше да биде пенал.Иако ќе беа многу, 2 пенали во 1 полувреме.А можеше да се досуди пенал.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе како играта ни е катастрофа? Одлично поставена одбрана, можеме да правиме шанси ако сакаме, само изгледа Ферги сака да не примиме гол. Ама немоќни се Барса, џабе што се додаваат по 15 минути пред шестанесетникот, не е онаа старата Барса.

А кога судијата можеше да досуди 100 фаула во период во средината на првиот дел до негде 35-тата минута, можеше да покаже уште еден пенал, не го бива овој судија за ништо. Колку непостоечки фаули виде... Фудбалерите на Барса паѓаат без никаков контакт, овие нашиве да ја земат топката он фаул суди...
Гледам не сте задоволни... Епа ја сум задоволен, иако Кики утна пенал, ама требаше да го погоди, најважен пенал во сезоната утнат... Не смее сега тоа негативно да се одрази.

Кај нас Евра треба да се пази од жолт картон. А Невил не е повреден, само не е ни во форма изгледа.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Дали само мене така ми изгледа, или Роналдо вистина не е за напаѓач ?

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
Само незнам како може да се промаши пенал на ваков значаен натпревар... Иначе, добра игра, на почетокот малце потиснати бевме, но при крајот се ослободивме. :)
Секој може да промаши пенал.. Воде и Роси го утна пеналот на значаен натпревар.. али јбг тоа е тоа, па да се надеваме дека второво ќе биде подобро оф првото полувреме.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
ajde ajde,igravme takticki prvo poluvreme.barca imase posed na topka ama ne bea opasni.ronaldo promasi penal za da ne placat ovie od barca posle,demek od penal stalno davame gol.2-ro poluvrem fergi ce gi motivira i mislam deka mozeme da izvadime pozitiven rezultat.:)pozz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom