(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Браво ЗИКС и фала воедно.

И си згрешил од брзина, на блогот си пишал Ронанлдо место Роналдо. :)

Иначе интересна акција за голов... :) Асистенција на Руни и гол на Роналдо. Тоа е Манчестер.

Едит: Мидзлброу поведе против Афронал! 0:1 на Емирати, ја преварија одбраната по еден слободен удар и асистенција на Тункај, гол на Алиадиер.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Браво ЗИКС и фала воедно.

И си згрешил од брзина, на блогот си пишал Ронанлдо место Роналдо. :)

Иначе интересна акција за голов... :) Асистенција на Руни и гол на Роналдо. Тоа е Манчестер.

Едит: Мидзлброу поведе против Афронал! 0:1 на Емирати, ја преварија одбраната по еден слободен удар и асистенција на Тункај, гол на Алиадиер.
па така, кога овој ziak92 на мсн ми вика: КАЈ Е ГОЛОТ БЕ ЕЈЈЈЈЈ ? и нормално дека ќе брзам. :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
па така, кога овој ziak92 на мсн ми вика: КАЈ Е ГОЛОТ БЕ ЕЈЈЈЈЈ ? и нормално дека ќе брзам. :)
hehe taka ti rekov???

ajde so sreka neka ni e 1 mesto zasto ovie od arsenal...ama aliadier im go smati so cejf.pak da go pustaat da odi vi midelzbro

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
ne znam dali ja gledavte, ama se macea runi i ronaldo da dadat gol.
nemaa so koi da igraat. pazete: gigs, skols, o shej, braun. protiv derbi SAF igrase so eden napagjac! ali ajde projde, ama gledam uste od so lion nekako pagja formata...

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Одлично! Сега сме први поради подобрата гол разлика, имаме и меч помалку.
Арсенал 4-ти пат по ред во Премиерлига играат нерешено.

И трет пат се спасија дома, после утакмицата со нас, па со Астон Вила, сега пак!
Ама вака, нема далеку да стигнат!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Случајно да не сме први со бод ??????

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
ne be izvadiva nereseno muvlite.
znaev deka pak na kraj ke se spasat..
MUVLI.
ako... ke si go dobiat na old trafort :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.714
Одлично! Сега сме први поради подобрата гол разлика, имаме и меч помалку.
Арсенал 4-ти пат по ред во Премиерлига играат нерешено.

И трет пат се спасија дома, после утакмицата со нас, па со Астон Вила, сега пак!
Ама вака, нема далеку да стигнат!
Мувли скапани пак се извадија, пу бе да им е*ам циганите!

Битно браво за Ман Утд, али без шминкерот сме стварно друга екипа.
Ајде уште у среда и болтон да ги скантаме и нека плачат пи*ињата на чело со нивниот Геј менаџер арсенчо :helou:

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Ау дури сега се смирив. И пак пишувајте ми тука дека лесни биле вакви противници, не сакате да ме слушате ама добро тоа е бидејќи слабо ги анализирате тимовите кога ви викам дека вакви тимови играат антифудбал единствено сакаат да те заебат а они не дека ќе имаат некоја корист. Него ајт добро е јунак е Фостер што одбрани браво за него. За формацијата со Парк, О Ши и Сколс дефинитивно беа најслаби ама лоши беа и Роналди и Руни бидејќи прво полувреме имаа слаба реализација но добро е што профункционираа во второ.

И сега Арсенал пак нерешено се извадија малце ама наше е првото место сега во среда треба да отидеме уште повеќе напред и со Ливерпул да влеземе психолошки растоварени.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ајдееее луѓе да си честираме прво место. Браво за Мидлсбро ни ја обезбедија титулата. Сега во среда со Болтон ќе избегаме 3 бода на заостанатиот меч и крај. Не гледам кој ќе не запре повеќе.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ни ја не гледам, искрено. Гигс слушам многу слабо одиграл, ама толку може, уште еднаш ќе кажам, за у пензија е човекот!

Наредна значи против Болтон, па преку викендот на Олд Трафорд со пациентите Ливерпул. Само во добра форма се, ќе биде тешко..

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Нема шанси ќе ги пушти Нани и Андерсон и пак ќе почнат да дават голови коа ги пуште нив двајцата одма свежина и одма голови:)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Пак ја играв Афронал 1 и пак ме заебаа:)
И на Олд Трафорд 2 ќе играм:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom