(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД - рома 7-1 ( минатата година )
Да се потсетите. :pos:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Интересен ждреб, нема да биде лесно како лани но очекувам наш пласман во полуфинале!

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Интересен ждреб, нема да биде лесно како лани но очекувам наш пласман во полуфинале!
чоек нема да биде лесно. Кај бе. Прв меч играме кај нив и ни треба само еден гол за да ги принудиме да се отворат и после на контри ќе ги отераме. Ти викам така ќе биде првиот меч кај нив. Ќе се отворат на почеток за да притиснат уште од први минути да дадат гол и ние на контра ќе треба да ги начекаме после тоа готова е приказната. Баш сум забележал рома иде обично порано да даде гол со тоа што ќе ни ја отвори позадината со само двајца дефанзивци и ете простор за игра.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Ќе биде интересно - очекувам страшно квалитетен меч се разбира крунисан со наша победа.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
нема да биде лесно, не треба да се потпираме на победата од лани, тоа беше за тогаш, сега верувам дека ќе пружат повеќе отпор

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Интересно пак Рома-ле Рома-ли. Лани беше за лани годинава си е друга приказна. Погледнете само како играа против Реал многу цврсто и претпазливо. И самите рекоа дека ја научиле лекцијата од лани и нема да дозволат пак да им се случи истото.

Добро наше си е да тепаме може не како лани (ама нешто приближно може) ама доволно ке биде да одиме понатака.

И да не заборавам Бен Фостер конечно ке застане на голот. Добро е што е со Дерби би требало да има помалку работа. А со дерби нешто се најавува дека може да настапат со постар состав како Гигс, Сколс и Саха најверојатно.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Реприза сакаат, тоа и ќе добијат, па и повеќе од тоа. Не ми се гледа ваков дуел, не ги потценувам, ама немаат шанси, мислам. Таман како загревање за 1/2 финале.

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Јас мислам дека во полуфинале ќе одат Ливерпул Челзи иако се Фенер многу незгодни пак ќе одат Челзи потоа Барса Шалке нема шанси ако се разигра Барса и нормално Манчестер не смееме да изгубиме!!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
На сите им е криво што пак се паднавме со Рома, па сега викаат ќе испаднеме. Тепавме лани, многу, сезонава дома ги тепавме, на гости со втор состав бевме, се вадеа.
Сега играме уште поубиствено и подобро и нашле да кажат ќе испаднеме.
Немаат друга работа, оставете ги.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.966
Поени од реакции
23.142
go zabelezav toa vo maloo na site im e krivo so se padnavme so roma

a navivacite na arsenal priznavat deka go '' fanale " krapo

jas mislam deka nema da ima pak 8 gola kako lani ama sepak 2-3 dosta se za u polu finale pozzzz

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Очекувам пласман во полуфинале иако сигурен сум дека ќе биде тешко затоа што Рома е многу незгодна што и покажа против Реал и нема да биде како лани. Како и да е квалитетот е на страна на Јунајтед и би требало да се стигне до полуфинале. После со Барселона секако ќе биде многу тешко ама како игра Барса оваа година може да биде елиминирана.

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
go zabelezav toa vo maloo na site im e krivo so se padnavme so roma

a navivacite na arsenal priznavat deka go '' fanale " krapo

jas mislam deka nema da ima pak 8 gola kako lani ama sepak 2-3 dosta se za u polu finale pozzzz
koj se tie "navivaci" sto priznavaat deka arsenal go fanale krapo?

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
Забегав малце од форумов али денес ми текна на него ко видов дека сме се паднале со оние што ги мачкавме 7-1 хехе... оваа како да ги местат еј..Поздрав момци оптимист сум за овој натпревар не дека пак ке е оволкава разлика али сигурно одиме.. Главата горе македонски црвени Ѓаволи :D

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Inaku za Roma mislam deka ne e loso,megutoa ke vi recam zaboravete sto bese lani.Sega e nova sezona i se e drugo.Mislam deka e dobro sto prviot natprevar go igrame vo gosti.I moj predlog do SAF e neka gleda da resi se uste vo Rim oti site znaeme kakov gaden bunker igra Roma.I pozdrav do site gavoli,zalam sto ne mozam da pisuvam pocesto no toa e vo momentov imam mnogu obvrski(mnogu patuvanja).Veruvam ke me svatite.No za vreme na odigruvanjeto na ovie natprevari vetuvam deka ke bidam poredoven.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom