(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.852
Поени од реакции
5.676
aaaaa
toa bese negoviot "najdobar" poteg :)
probuvase idiotot sam da si ja namesti ama mu izbega topkata :) abe braun e nevidena budala...
desen bek OBAVEZNO da se kupi :)
абе од кога викам јас дека Браун не е за црвен дрес ама што да се праи кога нема подобар од него ДРВО Е

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
dobar rezultat za na gosti so edna noga i man un e vo cetvrt finale

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Во секој случај солиден резултат. Дома очекувам победа од 1 - 0 или 2 - 0 и сигурен пласман понатаму.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Толку ли само не размислува Фергусон??? Каде со пензионерите Гигс и Сколс бе?...кога ги извади се смени играта...и тогаш почнаа шансите...па и гол...да почнеше така можевме и да победиме...ама Фергусон ДРВОО!

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Добро бе до кога ќе ширите негативна енергија, доста со критики за Гигс и Сколс тие играат подолго отколку што некои имаат години на форумов, ова особено важи за Ред Девил, па добро бе дете ти повеќе да не се разбираш од Ферги па да те ставиме таму. Дај ви се молам малку позитивна енергија знае Ферги што прави става искуство еве погледнете ги Милан се пензионери ама имаат резултат, ама за разлика од нас немаат да сменат некој кој ќе даде гол , токму така и игра Ферги држи резултат до 60 после ги пушта младичиве да се истрчаат кога се сите заморени така се добива резултат. И Ред Девил дај те молам секој пост ти е со критика за Гигс и Сколс, еднаш кажи и готово, и што и фалеше на поставеноста денес па мораше малку да биде позатворена сепак опасни се Лион дома, не смеевме да бидеме премногу отворени бидејќи видовте од една контра гол ни дадоа, според мене Харгривс беше дупката во тимот бавен не ги затвара не проигрува никаков фудбалер подобро Керик да играше а за Браун не коментирам стандардна дупка

V

Viktoranius

Гостин
Добар резултат момци, во Манчестер ке ги збришете со 2-0 или 3-0.

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
Voopsto ne mi se dopagaat tolku golemite kritiki na smetka na nasite legendi Giggs i Scholes:nenene:.I kolku da ne se vo forma tie pak za nas se golemi igraci.Citam ne igrale dobro protiv Totenham i City:tapp:.A da ve prasam koj igrase dobro?!?!?Jas sekogas sum gi respektiral i sekogas ke gi respektiram, bez razlika dali se ili ne se vo forma.
A za vecer ocekuvam pobeda:smir:.Nema da vi se veruva sto slusnav vcera za utakmicava.Velat deka od napred se znael rezultatot, demek bila redena da zavrsi 2:2 ili 2:3:toe:
kritiki ili ne, sam si svesen i gledas deka koga igraat i dvajcata timot e mizerija, se vide toa na 4 utakmici po red od koa se vratija i dvajcata! samo da te potsetam so siti i so totnem igraa dvajcata-DA so napraivme- tapa eden poraz i nereseno edvaj!
so arsenal igraa-NE 4 : 0 I TOA SO afronal!
denes ete gi pak i dodeka ne gi smeni tapa besei primivme gol, izlegoa se se razdvizi, dadovme i gol, ednostavno druga e igrata. bez niv e POBEDNICKATA!!!
i jas mn gi pocituvam, ama ne se vekje za prva postava, ili barem SEGA ne se! pozdrav i mislam deka site ke se slozite:smir:

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
1:1 на крај.
Не сум задоволен од играта, па и од резултатот, можеше многу подобро да биде, ама Сколс и Гигс во стартниот тим кога играат не може, очигледно. Чим излегоа, дадовме гол. Тоа е моето мислење за Гигс и Сколс. :) Ама Фергусон ги обожава едноставно.

Добро е, сепак, ќе ги смачкаме на Олд Трафорд. И со 0:0 идеме даље, ама ќе тепаме, знам.
И иначе Тевез требаше стартер да биде, Роналдо поназад да си игра од почеток. Барем вие викате во напад бил во првиот дел.

Поздрав Ѓаволи!
eeee trebase ali toa e, kako sto ke kazeme on najdobro si ja znae rabotata. ajde ke gi mackame na old traford, bitno nereseno e pa i gol vo gosti. samo se nadevam deka ke "zgresi" i nema da gi stavi dvajcata vo igra pa bolje za nas- nema da se narvirame i ke uzivame!:smir:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе каква игра барате бе ?
Па ЛШ е ова а не првенство. Јунајтед одигра одлично за натпревар на гости против Лион, го контролираше натпреварот а голот падна по контра напад.
Како играше Милан против Арсенал денес? Не убаво за око но на резултат и го добија она што го посакуваа. Ние плус и гол дадовме на гости и сега сме во подобра позиција.
Лион играше бункер со контри. Повеќе од ова не можеше да се стори!

[MEDIA]http://youtube.com/watch?v=hQN7QfxMlEY[/MEDIA]

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop