(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
ГОЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛлл
ТЕВЕЗ

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Ајде ајде набрзинка уште 1 дајте, не за друго ја чекам у кладилница уште таа.

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Значи јас кога ќе стаам да тепа Ман Унд никат не тепа... изгледа треба почесто да ја ставам :D

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Добро е што не ја ставив, ќе ме заебеше и мене.
Инаку задоволен сум, игравме доста солидно, Лион играа не баш класичен ама бункер беше, не можеше топка да помине.
Ама затоа ѕверчето од мапед бебиња влезе, се испика и даде гол. Капата долу за Карлито!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
1:1 на крај.
Не сум задоволен од играта, па и од резултатот, можеше многу подобро да биде, ама Сколс и Гигс во стартниот тим кога играат не може, очигледно. Чим излегоа, дадовме гол. Тоа е моето мислење за Гигс и Сколс. :) Ама Фергусон ги обожава едноставно.

Добро е, сепак, ќе ги смачкаме на Олд Трафорд. И со 0:0 идеме даље, ама ќе тепаме, знам.
И иначе Тевез требаше стартер да биде, Роналдо поназад да си игра од почеток. Барем вие викате во напад бил во првиот дел.

Поздрав Ѓаволи!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
1-1 Not so bad... добар е резултатот, дадовме гол во гости, добро ќе беше да не го примивме ама ајде... да е поинтересно на Олд Трафорд... Со цела респект спрема Сколс и Гигс ама се виде дека се разви играта кога тие излегоа...

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Значи јас кога ќе стаам да тепа Ман Унд никат не тепа... изгледа треба почесто да ја ставам :D
НЕМОЈ ќе отидам и јас до кладилница и само за Ливерпул ќе уплаќам верувај бетер сум од тебе :pipi::baeh:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.757
Поени од реакции
9.535
ajde 1-1 super e,1 gol nagosti e super.sega i so 0-0 odime kako so kaza Red Devil.ama siguren sum deka ce pobedime.pozz gavolii

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Не е безбедно да се игра на 0:0. Може да примиме гол во 85 мин и шо после... Мора да одиме на победа. 2 гола да им дадеме и порелаксирано да се влезе во финишот. За тоа ќе пишуваме накај 3-4 март.

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
definitivno tevez trebase od start da igra a ronaldo po povlecen na desna strana...
braun li ke pravi akcija be ? ziti se ne znae topka da smiri :) ne pa li sam da povlece nesto... evra si vrsi rabota od levo ama ovoj e DUPKA!
anderson ubavo si izigra... mnogu podobro nego gigs... gigs prosto ne zabelezliv...

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Aaa немој така умрев од смеа кога Браун го погоди Гигс со топката по плеќи (Дебил !!!!)

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
aaaaa
toa bese negoviot "najdobar" poteg :)
probuvase idiotot sam da si ja namesti ama mu izbega topkata :) abe braun e nevidena budala...
desen bek OBAVEZNO da se kupi :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom