(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Факт е дека се ригорозни а околу тепачката на циганот од того и пешлачето од данска, е спроведена постапка, ама сеуште се истражуваат детали, прочитај убаво на goal.com има малку напишано ама се знае што е поентата.......
Пријателе на ФА официјално излезе дека нема да ги казнат. Не читај по други иди на официјалните. Како можеше Ферги одма да го казнат а сега не сакаат да чујат, па после речи не биле за Арсенал. И Мурињо еднаш спомна за тоа па Ферги му одговори дека 20 години збори дека е така а никој не сака да признае. Еве ти линк на веста ако не ми веруваш
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/a/arsenal/7204144.stm

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Нема да ги казнат... Малку е безвеза, ама што да им правиме очигледно се имаат со челниците од ФА. Абе и да не ги казнат се гледа дека го губат чекорот, некако не се исти како на почетокот на сезоната, барем според мене...

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Да, да не ги бива. Можда у Франција се најјаки, ама во Европа се никој и ништо, увек рано испаѓаат, во 1/8 или 1/4 финале. Сега од нас ќе испаднат и така. :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Да, да не ги бива. Можда у Франција се најјаки, ама во Европа се никој и ништо, увек рано испаѓаат, во 1/8 или 1/4 финале. Сега од нас ќе испаднат и така. :)
i vo francija ne se najaki.imaat golem pad vo formata.sega na posledniov mec so go gledav zagubija so 3:0 od lens koj e dolu na tabelta i se bori za opstanok

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
i vo francija ne se najaki.imaat golem pad vo formata.sega na posledniov mec so go gledav zagubija so 3:0 od lens koj e dolu na tabelta i se bori za opstanok
Знам, знам. Имаат многу киксови сезонава. Е сега можда и не се киксови, толку можат! :)
Сепак, без конкуренција се во Франција за титулата.

Абе лесно ќе ни е со нив, ќе ги минеме 100%! :wink:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Знам, знам. Имаат многу киксови сезонава. Е сега можда и не се киксови, толку можат! :)
Сепак, без конкуренција се во Франција за титулата.

Абе лесно ќе ни е со нив, ќе ги минеме 100%! :wink:
Сите ќе ги поминеме.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Може да се каже. :)
Ама сепак, тешко ќе биде, играме на два фронта и во Премиерлигата и во ЛШ, не сме ко некои педери, да не потенцирам сега, се чуваат само за ЛШ, во националната лига, не можат ништо да постигнат, им се подобрува малку формата и стануваат европски прваци. Ех, што ме нервираат такви. :)
Ама оваа година сме извонредни и верувам дека ќе стигнеме далеку, далеку сезонава.

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
abe nisto ne se znae. i koga igravme so benfika site si mislea deka ke tepat manutd i vidovte posle sto se sluci.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ехееее, ама тогаш не не биваше толку многу. Заслуживме да испадневме, Роналдо не беше овој. :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
abe nisto ne se znae. i koga igravme so benfika site si mislea deka ke tepat manutd i vidovte posle sto se sluci.
koga bese to znajs.pred 3 godini bese.i togas ne bevme vo vakva forma. igravme nekako cudno togas.ne mozam da ja sporedam togasnata igra so segasnata.mozam da kazam deka minimum 3 pati sme podobri od togas

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Decki ne se zamarajte so ovie od Madrid.Samo taka se akaat od zemja.
Kazate mi koja golema zvezda zaminala od United ama bez soglasnost na SAF?Beckam i van Nistelrooy se iskaraa so SAF i zatoa bea prodadeni.Ronaldo e golema zvezda vo United i veruvam ke ostane tamu uste dolgo(osven ako ne go naluti SAF:smir: ).Ronaldo ima izjaveno deka mnogu mu dolzi na SAF za negoviot progres taka da...A tuka se i Nani,Anderson i mislam deka navistina e sreken kaj nas.Uste nesto:
Manucho zver!!!!!!!!!
Man Utd-Tot'hem 3:0.Pozz:smir:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
прво за ова со Реал масрид што викаш не се замарајте. Абе јас не сакам ама кога некој шупак ќе лупне нешто што не вреѓа веќе ме нервира не да ме замара. А за лш да остаам коментар финале

МАНЧЕСТЕР - Реал/Милан

Мислам дека ова ќе биде и сакам. Милан за одмазда и Реал за одмазда и плус за ова што ме изнервираа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom