(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Како што гледам сега, можно е натпреварот да започне во 18.00 часот. не знам зошто е променет терминот но сигурно е поради големиот интерес за Манчестер Јунајтед! Сигурно ќе мора пред натпреварот да дадат многу автограми, интервјуа и да се сликаат со фановите(кои се многу насекаде низ светот). Е шо ти е Јунајтед, МАШИНЕРИЈА!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
izgleda ke igra so 2 tim
И јас не верувам дека 1 тим ќе игра. Па нека одморат малку! Може малку Кики за атракција да го внеси ви второ полувреме! Ќе видиме:helou:

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
moze nekoj da mi kaze dali ke igraat makedonija- srbija na gradski zosto ke doaga i vidic. ako igrat jas odma idam zoso sakam da go vidam vidic i blisku ziveam do gradski stadion. od vas ima videno nekoj igraci vo zivo od manutd, jas gi imam videno samo : ferdinand,brown,carick,hargrivs,nevile. bev na gradski koga igravme so anglija

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Јас на градски ги гледав Рио, Керик, Браун, Харгривс. Руни не беше, исто и Гери!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
moze nekoj da mi kaze dali ke igraat makedonija- srbija na gradski zosto ke doaga i vidic. ako igrat jas odma idam zoso sakam da go vidam vidic i blisku ziveam do gradski stadion. od vas ima videno nekoj igraci vo zivo od manutd, jas gi imam videno samo : ferdinand,brown,carick,hargrivs,nevile. bev na gradski koga igravme so anglija
Натпреварот меѓу Македонија и Србија ќе се игра или во Прилеп или во Струмица, во зависност од состојбата на терените. Градски е во реконструкција па не може да се игра таму!:salut:

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Натпреварот меѓу Македонија и Србија ќе се игра или во Прилеп или во Струмица, во зависност од состојбата на терените. Градски е во реконструкција па не може да се игра таму!:salut:
steta mnogu sakam da go gledam:toe:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
па ти пишав дека е во 18 часот преместен!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom