Abe Larson dobro bi ni dosol zasto spored igrite sto gi pokazuva vo Helsinborg ne nalikuva na 36-godisen.ako dojde vo Man U ne znam dali ke ima pravo na nastap vo ls zasto toj veke e registriran za mecevite na Helsinborg a i tesko deka ke dojde vo Man U zasto Helsinborg se plasira vo nokaut rundata na kupot na uefa a Larson e klucniot igrac na timot taka da tesko da ni go dadat.Го сакам Селтик да му вратиме за поразот од лани!!!!!
А што велите на тоа дека Фергусон сакал повторно во Јануари исто како и лани да го донесе на тримесечна позајмица Х.Ларсон. Тренерот на Тотенхем му рекол на Фергусон дека Бербатов не оди никаде во зимскиот преоден рок, па се свртил кон Ларсон.Односите меѓу двата клубови се одлични па нема да ме зачуди ако се случи тоа. А јас искрено го засакав Ларсон,многу пожртвуван и искусен играч.Сега годините малку се повеќе(36) ама добро би ни дошол.
Го имам гледано и него како игра во Партизан.Неверојатен играч,многу брз,интелигентен,опасен шут има и многу е млад.Малку само му треба на сила да добие зошто е многу слаб. Нека дојде во манчестер па ќе му најдеме добар ресторан за малку да го поправиме:kajg:Ivanovic bi bilo dobro zasiluvanje,a sto vikate za crnogorecot Stevan Jovetic.spored mene moze slobodno da dojde.ce ima tamam mesto za mego vo timot
Еј дај стварно да ја разгледаме таа можност.Па и со Фенербахче да паднат исплатливо е да се оди до Истанбул. Само дали ќе се нафати некоја агенција сето тоа да го ораганизира. Ќе бидеме во контакт и утре сите на форум после ждребувањето-да подискутираме.:helou:ako se padneme so olimpijakos site ideme vo atina obavezno :helou: