(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Може да играме со : Celtic, Fenerbahce, Lyon, Olympiakos, Schalke.
Од патриотски мотиви сакам да играме против грците да ги расплакаме.
Интересно би било со Lyon влегоа во форма и тие. А може и Британска пресметка со Celtic...:smir::salut:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Нема ние што да се мислиме кој ќе ни се падне, нека се мислат другите. Рома, арсенал и Ливерпул не може да се паднат значи остануваат Лион,Фенербахче,Олимпијакос,Селтик и Шалке 04.Кој и да се падне не е лош ждреб но јас не го посакувам Лион.Добра екипа се и може да направат некој мал проблем.Но ке видиме.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
mozda na izgled se poslabi timovi od Man U no sepak mozat da ni sozdadat problemi.
1.Celtic igra dobar fudbal.momentalno e vo mala kriza moze da se kaze(ne e kako lani) no jas ne bi go posakal da ni bide protivnik.
2.Fenerbahce isto e dobar tim.se zabeleza vo fazata po grupi.koga uspea da go pobedi na inter se gleda deka ne se raboti za slab klub.no vo momentov so igrata koja ja pokazuva Man U mislam dokolku bi ni padnal lesno bi minale.
3.Olympiacos poslednive godini dobro napreduva no ne e na nivo na Man U.Sakam da ni padnat zasto ce gi zgazime na grcistata a i plus ce mozeme da pojdeme i do Grcija da go gledame Man U.
4.Schalke 04 e kvaliteten tim,koj vo odreden del od sezonata moze da pokaze dobra igra,a vo eden da se posramoti taka da ne e loso da ni padne Schalke.
5.Lyon ja vrati sezonata vo duelot so Rengers taka da se vrati vo dobra forma.gledajki gi nivnite posledni natprevari se gleda deka ima potencija i talent timot na Lyon.Mozebi ne e kako lani no jas iskreno ne bi go posakal da ni padne vo nokaut rundata.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Го сакам Селтик да му вратиме за поразот од лани!!!!!

А што велите на тоа дека Фергусон сакал повторно во Јануари исто како и лани да го донесе на тримесечна позајмица Х.Ларсон. Тренерот на Тотенхем му рекол на Фергусон дека Бербатов не оди никаде во зимскиот преоден рок, па се свртил кон Ларсон.Односите меѓу двата клубови се одлични па нема да ме зачуди ако се случи тоа. А јас искрено го засакав Ларсон,многу пожртвуван и искусен играч.Сега годините малку се повеќе(36) ама добро би ни дошол.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Го сакам Селтик да му вратиме за поразот од лани!!!!!

А што велите на тоа дека Фергусон сакал повторно во Јануари исто како и лани да го донесе на тримесечна позајмица Х.Ларсон. Тренерот на Тотенхем му рекол на Фергусон дека Бербатов не оди никаде во зимскиот преоден рок, па се свртил кон Ларсон.Односите меѓу двата клубови се одлични па нема да ме зачуди ако се случи тоа. А јас искрено го засакав Ларсон,многу пожртвуван и искусен играч.Сега годините малку се повеќе(36) ама добро би ни дошол.
Abe Larson dobro bi ni dosol zasto spored igrite sto gi pokazuva vo Helsinborg ne nalikuva na 36-godisen.ako dojde vo Man U ne znam dali ke ima pravo na nastap vo ls zasto toj veke e registriran za mecevite na Helsinborg a i tesko deka ke dojde vo Man U zasto Helsinborg se plasira vo nokaut rundata na kupot na uefa a Larson e klucniot igrac na timot taka da tesko da ni go dadat.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Па затоа ќе биде само 3-месечна позајмица(ако се оствари).Би имал право во Лигата на Шампионите зошто Хелсинборг не настапуваше во неа туку во УЕФА купот(но тој е потребен во јануарскиот згуснат календар а не за Лигата на Шампионите).Но без обзир на се,доколку дојде, за тие 3 месеци не се играат натпреварите на УЕФА купот.После тоа тој ќе се врати да му помогне на клубот. Значи зборуваме за тие 3 месеци во кои нема европски натпреварувања.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
a be ubavo bi bilo da dojde,ama sega citav na net i pretsedatelot na helsinborg rekol deka larson nema da odi nikade vo januari

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Mislam deka ako voopsto kupuvaat vo Januari Ferguson ke zemi eden defanzivec i eden napagac.Za site ovie igraci kako:Lahm,Bosingva,Ronaldinho...mislam deka nema sansi, i deka se samo spekulacii od novinari.Kako prv pik vo defanziva Ferguson mislam deka go ima
BRANISLAV IVANOVIC od Lokomotiv Moskva.Srbinot igra na site 4 pozicii vo odbranata i toa podednakvo dobro.A po potreba moze da igra i kako DM i RM.
Zatoa i neka ne ve iznenadi ako dojde do ovoj poteg kako sto bese slucajot so Vidic koj patem mislam deka ke ima ogromno vlijanie vo doaganjeto na negoviot sonarodnik.Ako go zemat nego togas drug defanzivec nema da im treba.A za vo napad mislam deka krajno vreme e Berbatov da go zemat po tolku previranja.Za Ronaldinho mislam deka ne ni treba i deka parite za nego mozat da se potrosat poracionalno.A za igraci koi bi zaminale od Junajted kako Saha i Brown...Za Brown mislam deka e los poteg ako zamine.Dobar e i treba da ostane,a za Saha ako zemat drug napagac ne treba mnogu da mu se mislat.Odma neka si zemat pari za nego.Pa kolku sto mozam da zaklucam vsusnost pred sekoj natprevar Ferguson go molel Saha da igra i moral psihicki da go podgotvuva i da mu kazuva deka e spreman da igra i deka e fit.:tapp:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
За Бранислав Иванович читав и јас.Навистина е прв на листата на желби на Фергусон за Нова Година. Видиќ има влијание но и без негово влијание Иванович е одличен фудбалер(како што кажа на сите дефанзивни позиции) така да ќе ни биде од голема помош.А и цената која треба да ја платат(10 милиони фунти) сама по себе зборува дека момчето вреди нешто. Иако е прилично непознат за фудбалскиот свет,сепак мислам дека стариот лисец го има добро пратено претходнава година и знае што прави. И со Роналдо,Андерсон,Нани и Видиќ беше ист случајот.И гледајте каде се сега тие.Во врвот на светскиот фудбал.:salut:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Ivanovic bi bilo dobro zasiluvanje,a sto vikate za crnogorecot Stevan Jovetic.spored mene moze slobodno da dojde.ce ima tamam mesto za mego vo timot

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ivanovic bi bilo dobro zasiluvanje,a sto vikate za crnogorecot Stevan Jovetic.spored mene moze slobodno da dojde.ce ima tamam mesto za mego vo timot
Го имам гледано и него како игра во Партизан.Неверојатен играч,многу брз,интелигентен,опасен шут има и многу е млад.Малку само му треба на сила да добие зошто е многу слаб. Нека дојде во манчестер па ќе му најдеме добар ресторан за малку да го поправиме:kajg:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
ako se padneme so olimpijakos site ideme vo atina obavezno :helou:
Еј дај стварно да ја разгледаме таа можност.Па и со Фенербахче да паднат исплатливо е да се оди до Истанбул. Само дали ќе се нафати некоја агенција сето тоа да го ораганизира. Ќе бидеме во контакт и утре сите на форум после ждребувањето-да подискутираме.:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom