Српски БЛИЦ, какви лажови

Член од
14 јули 2007
Мислења
939
Поени од реакции
27
Како не им е срам. Гледајте какво перење мозок и каква подршка на грците.

Што е најтрагично ставиле наша слика од нашиот митинг

http://www.blic.co.yu/svet.php?id=32991

Protest u Solunu zbog imena Makedonije
Više od 10.000 ljudi okupilo se večeras u Solunu kako bi protestovali zbog zahteva svog suseda Makedonije da koristi to ime, smatrajući da je to isključivo baština Grčke. Na poziv manje stranke ekstremne desnice Laos, više hiljada ljudi, prema procenama policije oko 10.000, okupilo se na centralnom trgu ispred statue Aleksandra Velikog.

Копиљаци, мамата нивна.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
E тоа е политика, Србите и Грците се многу блиски... Лажови невидени гнасни.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
А на сликата грците протестираат веејќи, МАКЕДОНСКИ ЗНАМИЊА?!

Идиоти...

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Толку знаат од кај е сликата... Не верувам дека е намерно направено ова, но, секогаш може да им укажете на грешката која ја направиле на овој мејл: redakcija@blic.co.yu. А околу бројките... Изгледа им се стиснала една 0 повеќе :)

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
А на сликата грците протестираат веејќи, МАКЕДОНСКИ ЗНАМИЊА?!

Идиоти...
Да, да се на сликата е во црвено-жолто баш како Грчкото знаме. :pos2::pos2: Абе нека бркаат работа и Србиве,

Член од
14 јули 2007
Мислења
939
Поени од реакции
27
Пос статијата има место за коментари, таму веќе ги бомбардиравме, ама џабе, не реагираат, ги боли уво.
И други пред мене им укажале за грешка на сликата.

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Како не им е срам. Гледајте какво перење мозок и каква подршка на грците.

Што е најтрагично ставиле наша слика од нашиот митинг

http://www.blic.co.yu/svet.php?id=32991

Protest u Solunu zbog imena Makedonije
Više od 10.000 ljudi okupilo se večeras u Solunu kako bi protestovali zbog zahteva svog suseda Makedonije da koristi to ime, smatrajući da je to isključivo baština Grčke. Na poziv manje stranke ekstremne desnice Laos, više hiljada ljudi, prema procenama policije oko 10.000, okupilo se na centralnom trgu ispred statue Aleksandra Velikog.

Копиљаци, мамата нивна.
Нека не те чуди пријателе. СВРАБИТЕ и ЈУЖНИТЕ ПЕШКИРИ од секогаш работеле заеднички против Македонија. Само и покрај тоа што ги казни господ не ми е јасно како си продолжуваат по старо.

Член од
13 јануари 2008
Мислења
570
Поени од реакции
18
Си се сакаат, си се љубат, газовите си ги чуваат, заедно си работат

Србите и Грците си се вековни пријатели, особено против нас Македонците, не е ништо ново што вака србите им помагаат на грците.

Милошевич и Мицотакис сакаа да ја делат Македонија во 1993, па еве малку да се потсетиме и да видиме дали Македонците треба да го почитуваат тоа гомното милошевич, само зашто „тепал шипци и се спротиставил на 19 земји“......

back_rest

ex mod coder
Член од
19 јули 2006
Мислења
1.590
Поени од реакции
107
Хехе, мене ми се допаѓа постот.

Вечерва на плоштатод во Солун се собраа околу 10'000 македонци и веејќи македонски знамиња протестираа против политиката на Грција во однос на името на Македонија.

Имаат само една печатна грешка, сликата е ок.

:pos2:

F

FilipMacedon

Гостин
Nemaat vreme za da trazat sliki od grcija,zafateni se so slusanje turbofolk

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не знам зашто, ама повеќе ништо не ме изненадува.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
http://www6.serbiancafe.com/cir/diskusije/mesg/15/politika?1

Иако поголем дел од Србите имаат позитивно мислење за нас на оној форум горе се собираат многу српски националисти кои пишуваат негативно за МК и Македонците.Ако некој сака да се насмее малце нека го посети форумот.:helou:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
http://www6.serbiancafe.com/cir/diskusije/mesg/15/politika?1

Иако поголем дел од Србите имаат позитивно мислење за нас на оној форум горе се собираат многу српски националисти кои пишуваат негативно за МК и Македонците.Ако некој сака да се насмее малце нека го посети форумот.:helou:
Хм, јас сигурно нема да се насмеам туку ќе добијам нагон да си ја искршам тастатурата и да им влезам во монитор.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Евриуани околу нас сакаат пис оф ас, и ќе добијат пис (ама онаа течната).

Kajgana Shop

На врв Bottom