Средство против инсекти

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.227
Поени од реакции
7.317
*вовед-неизбежен дел од овие летни горештини се инсектите блбалблалбалблалбал*
Препорачајте некое солидно средство против инсекти (муви) и кај можи да се најди?
нешто поефикасно од ова

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
*вовед-неизбежен дел од овие летни горештини се инсектите блбалблалбалблалбал*
Препорачајте некое солидно средство против инсекти (муви) и кај можи да се најди?
нешто поефикасно од ова
леплива трака,подолготрајно,ги има на пазарите
или запосли еден тепачкомувач,ианака има доста незапослени од оваа струка,го научиле занатот чекајки долги години работа,и сега се со искуство
плаќање на дневница или од отепана мува,како ќе се договорите.

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Јас користам еден многу ефикасен прашак.. не ми текнува на името, ќе го сликам од дома..
Ја фаќаш бубачката на сила и ја отвараш устата и малце од прашачето ставаш (зависи од големината на бубата). Умира за 30 секунди.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Јас користам еден многу ефикасен прашак.. не ми текнува на името, ќе го сликам од дома..
Ја фаќаш бубачката на сила и ја отвараш устата и малце од прашачето ставаш (зависи од големината на бубата). Умира за 30 секунди.

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
:facepalm: What The Fuck Did I Just Read

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Шо че тепаш ти бе момче младо, камили ?

Kajgana Shop

На врв Bottom