Викаш темата може да биде интелигентна?Што е спротивно на оваа тема?
Интелегентна тема.
Антивисоко.
Не беше мислено за да биде корисен одговор.
Тоа е како на прашање што е материја да одговориш антиматерија, не ги знаеш својствата на истата.....не ќе да е корисен одговор.
Tвојот дофат не е репер, туку нулата.Според утнатите теории што се тврдат наоколу, високо испаѓа дека е објект или било што поставен вертикално и далеку од твој дофат. Ако бараш спротивно би дошло објект поставен хоризонтално на твој дофат.
Aj oдговори што е спротивно на средно високо.него ајде објаснете ми зошто на високо спротивно не е ниско?
Не е само да се каже "Не е точно", туку и зошто не е точно...
И мене така ми се чини..Ја мислам “повисоко“ дека ти е идеален одговор.
sredno niskoAj oдговори што е спротивно на средно високо.
Средно високо и средно ниско би биле исти по таа логика.sredno nisko
дај кажи кон што целиш сигурно имаш нешто на ум вака ќе испадне ај што јаде моето куче секој вторник и зошто го јаде......
Ако нулата е репер, испаѓа дека спротивно од високо е нула. Како што напишав погоре Х-Х=0.Tвојот дофат не е репер, туку нулата.
Едно просто прашање, што е спротивно на високо?
Безразлика од кој аспект ја анализираме показната придавка "високо", тоа е релативна работа, и може да се објасни со теоријата за релативитет.Целам кон тоа да проверам дали барем еден на форумов знае. А после и објаснувањето зошто е тоа така.
Koнечно одговорено, само уште правиот термин да се употреби.....вака математички е точно+Високо
Нула
-Високо
Не ми е целта да замарам, целта ми е да се преиспитаат сите работи што сме ги земале драво за готово.....ова е една проста работа од нив.Само ти успеваш да се замараш со вакви прашања
Спротивно на високо е пак високо
И под нулата има броеви.Ако нулата е репер, испаѓа дека спротивно од високо е нула. Како што напишав погоре Х-Х=0.
Ако нулата се дефинира како точка на поаѓање (без разлика дали поаѓаш од нулта надморска височина или од 300метри), тогаш колку и високо да се искачиш, за да тргнеш во спротивен правец ќе треба да се помине истиот пат, што ќе рече ќе се вратиш пак на нула.