Споредба на понуди на оператори [припејд] - T-Mobile/ONE/VIP

Кој оператор според вас нуди најдобри понуди?

• Вкупно гласачи
    65

tooose

Dr_Go_FasT
Член од
26 август 2009
Мислења
55
Поени од реакции
11
значи сега стварно ме ваде од такт "пиииииип" ONE баш сега во 5:20 ми стигнуваат 3 мочани пораки за подесување на интернет и ммс :pishtoldz
па добро бе имаат ли некакав осет кое време е, :nenene:

јас бев вознемирен и не можев да спиам повеке и ево ме на кајгана
мани па тоа вчера ми стигна порака "Ovoj mesec na Vasata smetka ne e dodaden prepaid bonus." на 26.07.2010 па ова известување за кога ми е ????? за месецот што помина???? или за наредниот кој што сеуште не е почнал?????????

*доколку фраерите од ONE не си го средат системот за брзо или не дадат добра понуда јас се селам во VIP па и така ми е фаворит.

Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
Jas sum bil i na t-mobile odamna i na srajeno ONE i sega sum na vip i nikogas ne sumplakal poeftino , mrezata ke se sredi ako mozev top mreza da imam na 1500 metri nadmorska visocina mislam deka ke se sredi so rezata za drugine deraci od drugine 2 kompanii ne ni komentiram , ako nemaat drugive lugje popametna rabota neka plakaat 7 i kusur denara minuta kaj drugine operatori!

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Прашање до вас искрени кајганџии:)))
Барав некои ефтини тарифи на т-мобајл на странава зашто сакам да го сменам тарифниот модел(моментално сум на изи ток и воопшто не е изи:D), па сакав да ве прашам за мислење и воедно совет, која тарифи е од оние поефтините за да се закачам на неа?
Ме интересира мене особено таа зборувај бесплатно со твојот круг цел месец за 250 денари, ама колку е вистинита ако имате искуство ќе ми кажете вие:)
Што велите?Предности на оваа тарифа, или пак некои маркетиншки трикови?

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Прашање до вас искрени кајганџии:)))
Барав некои ефтини тарифи на т-мобајл на странава зашто сакам да го сменам тарифниот модел(моментално сум на изи ток и воопшто не е изи:D), па сакав да ве прашам за мислење и воедно совет, која тарифи е од оние поефтините за да се закачам на неа?
Ме интересира мене особено таа зборувај бесплатно со твојот круг цел месец за 250 денари, ама колку е вистинита ако имате искуство ќе ми кажете вие:)
Што велите?Предности на оваа тарифа, или пак некои маркетиншки трикови?
Според мене најевтина тарифа ми е изи смс, заради тоа што 150 бесплатни пораки имаш кон сите на т-мобиле а вака ти е 1 денар минута, 4 денари вопоставување повик (или 7 денари мин. ако завршила понудата, не го користам т-моб. бројот). А за 250 ден 500 мин не е тарифа туку понуда, можеш без разлика на која тарифа си да си активираш.

Член од
28 јуни 2008
Мислења
26
Поени од реакции
1
Sekogas sum gi menuval operatorite vo potraga po naevtiniot ama defenitivno t-mobile ima najskapi uslugi za razlika od drugite. Vip deka e nov na pazarot i godinava duri vo negatavi ja zavrsi se bori za so poveke korisnici i e najevtin za sega.

Член од
29 јануари 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Џабе кога ке се дадат цените за јавување кога самите оператори не ја пружаат соодветната услуга во поглед на деловите што ги даваат заедно со телефонот и полначот,вклучувајки го USB-кабелчето,и слушалките.Јас пред месец дена земав телефон од Т-Mobile и заедно со него ми беше дадено само полначот без кабелчето и слушалките.А мој братучед го зема истиот телефон од VIP,ама на него ми беше дадено и кабелчето и слушалките.И сега ќе ми каже која автономија ја имаат македноските граѓани во поглед на услугите од македнските мобилни оператори

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
godinava duri vo negatavi ja zavrsi
Ова озбилно или така според тебе?

Не ми се верува со загуби да се завршила годината. Мене евтините услуги на ВИП ме тераат да ги мразам Т-Мобиле и ОНЕ уште повеќе кога знам дека можеле и они толку евтино да понудат ама не сакале. Сигурен сум дека и со цените на ВИП, ВИП си има добар профит, ама коа ќе помислам колку според тоа правеле Т-М и ОНЕ ми се повраќа. Не стрижат како овци.

Член од
11 декември 2009
Мислења
292
Поени од реакции
103
Дефинитивно Вип се најефтини поготово сега со опцијата за 79ден имаш 500мин неделно кон сите вип броеви и со 0ден за остварување на повик,тие 500мин треба да заглавиш на тел за да ги потрошиш а секоја недела по 500 тоа се 2000мин месечно кон сите Вип броеви за 320ден поефтино здравје,јас сум корисник на Т-мобиле ама размислувам да се префрлам на Вип,баш заради оваа понуда ме привлекува некако :)

Член од
11 февруари 2009
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.144
http://www.vip.mk/256
Поефтино амин...
Него, ова трае 7 дена?

Сите нови Vip Припејд корисници оваа понуда ја добиваат автоматски. Доколку веќе си Vip Припејд корисник, понудата може лесно да ја активираш за само 99 ден. со праќање SMS со содржина „START" на бројот 144 441. Активирај еднаш и користи ја најдобрата понуда цело лето сè до 31.8.2013 г.
(y)

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461

Тоа беше изглеа само за нет...

Е незнам сеа, се мислам дали да земам оваа понуда или да се префрлам на ЏаБест? Што е поефтино според вас?

Член од
11 февруари 2009
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.144
Тоа беше изглеа само за нет...

Е незнам сеа, се мислам дали да земам оваа понуда или да се префрлам на ЏаБест? Што е поефтино според вас?

А пред се за што планираш ти да користиш најевтино , за нетот или за разговорите?

Иначе јас ги користам и двата оператора во зависност од тоа кај вртам или колку е стабилен нетот..... ;)

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
А пред се за што планираш ти да користиш најевтино , за нетот или за разговорите?

Иначе јас ги користам и двата оператора во зависност од тоа кај вртам или колку е стабилен нетот..... ;)

Сакам да се утепам од зборење, како на моја мрежа така и на други мрежи...
Нетот ми е на второ место заедно со пораките
И last but not least е мрежата...Vip ме уби со искачањево на тераса секој пат кога ќе ми се јави некој или ќе му се јавам...

Член од
11 февруари 2009
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.144
Сакам да се утепам од зборење, како на моја мрежа така и на други мрежи...
Нетот ми е на второ место заедно со пораките
И last but not least е мрежата...Vip ме уби со искачањево на тераса секој пат кога ќе ми се јави некој или ќе му се јавам...
Самиот си кажа, изборот останува на тебе, дали VIP или ONE или можеби T Mob мислам дека ќе ти одлучат деталите.....;)

Kajgana Shop

На врв Bottom