- Член од
- 4 мај 2009
- Мислења
- 2.476
- Поени од реакции
- 5.545
Сите прослави од ваков тип секаде на светот се кич. Разликата е само во иконографијата и егзекуцијата.
не госпоѓо, децата ги киднапиралееве како се осекаат според екс новинарите на А1
Mence Toci
Se postavuva i prasanjeto dali bile prasani roditelite. Kade e sega detskata amabasada? I za proslava od vakov vid -sto e mnogu mnogu e.
i jas se prashuvam- pogledni na shto izgledaatгорниот дел на униформата е како да се скусила од перењето....
можеле малце поубаво да ја направат... а шо е финтава со капиве... не знам ..
ако треба да дадам отцена од 1 до 10 имаат 3ка од мене... али ок..
Dajte nekoja uba slika za profil na FB?
ахаха овие се бетер беi jas se prashuvam- pogledni na shto izgledaat
![]()
![]()
Да не беше јубилејов и дискусијава по повод истиот, немаше да знам дека толку кретени се накотиле во државава последниве 20 години.Оооо, до кај може човековиот идиотизам да отиде...
Не зборам за прославата, зборам за многуте идиотски коментари кои ги најдов на темава.
Отвори денешен весник (било кој), има напишано преку цел лист од која општина, од кое место, во колку саат трга.Слушнав дека утре цел ден ќе има бесплатен автобуски превоз, ако сте запознати со оваа информација ќе може ли да ми кажете дали е точно?
Еве го и овај.....цццц......до кд овака?Proslava sto se izvrsi grabez na opstestvenata sopstvenost!
Proslava sto propadna srednata klasa!
Proslava sto izvrsiteli ni pretat i razni inspekcii edvaj cekaat da naplatat navodni kazni!
Proslava na siromastijata i bedata!
Ај качи се на столче,префрли околу некоја потешка греда јамка и некој нека го бутне столчето.Proslava sto se izvrsi grabez na opstestvenata sopstvenost!
Proslava sto propadna srednata klasa!
Proslava sto izvrsiteli ni pretat i razni inspekcii edvaj cekaat da naplatat navodni kazni!
Proslava na siromastijata i bedata!
Тамн работа..Тоа е греф...Не го чини тоа...Abe za inat ne se ubivam samo za keifot da ne vi go napravam!
Ги спремаат за митинзи од мали нозе, профи...
Ги спремаат да играат или да шетаат незнам шо ќе праат таму, многу разбираат па тие од напуштање на државата и слично.Ги спремаат да не ја напуштат државата и да работат под бугарска капа![]()