Спектакуларна прослава по повод 20 години од независноста

Статус
Затворена за нови мислења.

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
634
или капите се помал број, или манекените имаат голема глава..не ми фака око?

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
или капите се помал број, или манекените имаат голема глава..не ми фака око?
горниот дел на униформата е како да се скусила од перењето.... :sick:
можеле малце поубаво да ја направат... а шо е финтава со капиве... не знам ..
ако треба да дадам отцена од 1 до 10 имаат 3ка од мене... али ок..

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
634
еве како се осекаат според екс новинарите на А1

Mence Toci
"Niz portata "Makedonija"ke pominat iljada deca."-Se plasam deka gi zloupotrebuvame decata. Kolku od niv ke imaat traumi bidejki sekoe dete razlicno go dozivuva nastanot. Se postavuva i prasanjeto dali bile prasani roditelite. Kade e sega detskata amabasada? I za proslava od vakov vid -sto e mnogu mnogu e.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ова како штафета на младоста. Се надевам дека ова е само за празникот и нема да се уфилма дека е Тито.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168

Mence Toci
"Se postavuva i prasanjeto dali bile prasani roditelite. Kade e sega detskata amabasada?
Не се прашани родителите. Ги киднапирале децата.:vozbud:

Н

нихилист

Гостин
Ги спремат од мали нозе да ја сакат и почитуват Македонија. За разлика од „Титовите пионери„
Зошто Македонија и нејзината влада заслужуваат да бидат безусловно сакани и почитувани. Баш за ова правев муабет на друга тема...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Mence Toci
"Niz portata "Makedonija"ke pominat iljada deca."-Se plasam deka gi zloupotrebuvame decata. Kolku od niv ke imaat traumi bidejki sekoe dete razlicno go dozivuva nastanot. Se postavuva i prasanjeto dali bile prasani roditelite. Kade e sega detskata amabasada? I za proslava od vakov vid -sto e mnogu mnogu e.
:tapp: кретенизам !!!

какви трауми бе жити мајка !? Од што трауми !? Од тоа што ќе бидат заедно со стотици нивни врсници !? Колку што знам нема да држат говор дечињата па трауми да имаат...

Инаку, ова комплетно како „спектакл„ ми се допаѓа многу. Особено музичката програма и изведувањето на дел од најдобрите македонски песни минативе две декади (освен онаа на Соња Тарчуловска, dafuq, прв пат слушам за песната, али според насловот можам да замислам што е...).

Сеа премногу ќе биде глупо и за нив да ја „присвојат“ партиски забавата, као се е нивна заслуга.

Не ми се допаѓа тоа што во официјалниот дел од програмата е пуштањето на Коридорот 10, како дел од прославата за 8ми септеври. dafuq again...

Униформата на гардистите е катастрофа. Не ме цитирајте сеа да ми кажувате дека е свечена, празнична или што било... катастрофа е. Ај црните океј се, ама беливе се ко носија.

Тоа што плавите не кликнале attending на прославава, нејќам ни да го коментирам, кретенизам ко она на Точи.

Прославата треба да е за Македонија и само за Македонија, без тронка политика. Но ние сме толку закржлавени што ни ова неможеме да го истераме како што треба.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

Mence Toci
Во право бил Ајнштајн кога рекол-само две работи се бесконечни,универзумот и човековата глупост...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Целиот овој проект не го подржувам ама толку да се плукало по ова.Најголем срам е во овој ден да се поделиме на партии,абе шо ме интересира партијата барем утре сум Македонец.А униформата не ми се допаѓа.

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
Гледам некои луге само тропат за политика....
Како е оваа намерно направено ради премиерот...те децата ги учат од мали нозе за него...

Абе глупави Македонци....Бидите Македонце еднаш....А не сдсм или вмро...
Серем ви се на све!

Јас све би дал да сум сега тамо да славам во Македонија...а не да јадам го*на теорији на завери...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom