Македонцки
мадрфакр
- Член од
- 23 ноември 2007
- Мислења
- 4.281
- Поени од реакции
- 634
или капите се помал број, или манекените имаат голема глава..не ми фака око?
горниот дел на униформата е како да се скусила од перењето....или капите се помал број, или манекените имаат голема глава..не ми фака око?
Ги спремаат за митинзи од мали нозе, профи...Дечињата вежбат. Можам само да замислам како се чуствуват. Прекрасно.
Не се прашани родителите. Ги киднапирале децата.еве како се осекаат според екс новинарите на А1
Mence Toci
"Se postavuva i prasanjeto dali bile prasani roditelite. Kade e sega detskata amabasada?
Ги спремат од мали нозе да ја сакат и почитуват Македонија. За разлика од „Титовите пионери„Ги спремаат за митинзи од мали нозе, профи...
Ги спремаат да не ја напуштат државата и да работат под бугарска капаГи спремаат за митинзи од мали нозе, профи...
Зошто Македонија и нејзината влада заслужуваат да бидат безусловно сакани и почитувани. Баш за ова правев муабет на друга тема...Ги спремат од мали нозе да ја сакат и почитуват Македонија. За разлика од „Титовите пионери„
кретенизам !!!еве како се осекаат според екс новинарите на А1
Mence Toci
"Niz portata "Makedonija"ke pominat iljada deca."-Se plasam deka gi zloupotrebuvame decata. Kolku od niv ke imaat traumi bidejki sekoe dete razlicno go dozivuva nastanot. Se postavuva i prasanjeto dali bile prasani roditelite. Kade e sega detskata amabasada? I za proslava od vakov vid -sto e mnogu mnogu e.
Во право бил Ајнштајн кога рекол-само две работи се бесконечни,универзумот и човековата глупост...еве како се осекаат според екс новинарите на А1
Mence Toci
"Niz portata "Makedonija"ke pominat iljada deca."-Se plasam deka gi zloupotrebuvame decata. Kolku od niv ke imaat traumi bidejki sekoe dete razlicno go dozivuva nastanot. Se postavuva i prasanjeto dali bile prasani roditelite. Kade e sega detskata amabasada? I za proslava od vakov vid -sto e mnogu mnogu e.