Спектакуларна прослава по повод 20 години од независноста

Статус
Затворена за нови мислења.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.424
Во Македонија не е проблем имањето идеи и визија.
Проблем е реализацијата.
Постои институционално фаворизирање на дебилизам и прикриена (преку законски регулативи) блокада на луѓето со идеи и способност да променат нешто.
samo nesposobnite se krijat pod plashtot na toa deka nekoja si tamo institucija ja kochi nivnata genijalnost.,............sramno i zhalosno., ., a za maca koga ke si ostari /pretpostavuvame deka tamu i ke si ostane bidejki i e mnogu ubavo., i penzionerskite denovi nadvor od makedonija da gi pominuva ., ova parche zemja shto tolku go pluka i srce mu korne ., nikogash da ne go vidi nitu nejzina noga da ne stapne vo MAKEDONIJA:sick:

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
634
Не се угледувам на таквите, но тие се вртоглаво висок процент. А тинејџерка не сум веќе некое време туку 24 годишен студент кој од причини кои веќе ги наведов изгуби една година нестудирајќи и работејќи ко магаре за 5000 месецот. Начинот го најдов и заминав :)
штом си заминала - го губиш правотот да збориш за овде, говори таму каде што си, за тамошниот систем, луге, невработеност, патишта ШТО У П.М. УШТЕ НЕ ЗАМАРАШ ТУКА? со работи кој веке не те засегаат...ти дојдов ли ја таму да те кудам и оговрам
--- надополнето: Sep 7, 2011 11:15 AM ---
ви текнува на дечињата од прееска

ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВА СРАМНА ДЕГРАДИРАЧКА ПОНИЖУВАЧКА И ГРОЗНА ЛАГА ПРЕНЕСУВА ОПОЗИЦИСКИОТ ПУЛСИНФО!

puls info sramota.png

ЈАС БЕВ НА ЛИЦЕ МЕСТО, сведодачам и десна рака и нога ке дадам дека вакво нешто не се случи ниту изусти,најкоректно најубаво ги прошетаа децата по плоштадот и викаа македонија македонија, со месеци нананзад се таму, прават обиколки, најверојатно од некоја градинка во близината...срамота, како да не ве замрази човек, што сте вие бре? грчки мегафони???

грозно, долно, срамно за нарачателот и извршителот на оваа статија

Член од
10 јануари 2011
Мислења
238
Поени од реакции
306
samo nesposobnite se krijat pod plashtot na toa deka nekoja si tamo institucija ja kochi nivnata genijalnost.,............sramno i zhalosno., ., a za maca koga ke si ostari /pretpostavuvame deka tamu i ke si ostane bidejki i e mnogu ubavo., i penzionerskite denovi nadvor od makedonija da gi pominuva ., ova parche zemja shto tolku go pluka i srce mu korne ., nikogash da ne go vidi nitu nejzina noga da ne stapne vo MAKEDONIJA:sick:
Ејј браво бе, ете никот баш кажува каков дискутант си, ова е форум, за мислења и аргументи а не за клетви. Примерите кажуваат многу повеќе, ти ако ја сакаш државата што помилува убијци на сопствениот народ јас не ја сакам и се срамам. Поздрав :)

штом си заминала - го губиш правотот да збориш за овде, говори таму каде што си, за тамошниот систем, луге, невработеност, патишта ШТО У П.М. УШТЕ НЕ ЗАМАРАШ ТУКА? со работи кој веке не те засегаат...ти дојдов ли ја таму да те кудам и оговрам
А јас дома ти дојдов да ти кудам? Ова е форум и кој не е твоја лична сопственост и од кој немаш право да ме бркаш. А за болдираното, ма немој мољим те, кога ќе поминам 40 и кусур години надвор од МК без ниедно стапнување во меѓувреме тогаш можеш да речиш дека немам право, сега НЕ!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Деца, мирни. Секој оф-топик муабет и политички препукувања на тема која е наменета за прославата на независноста ќе резултира со бан.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ja уништивте темава без врска со вашите размислувања да имам шанса би избегал од државава...аман бре аман,претеруваат и Америте со филмовите во кој секој има ненормално многу пари,јахта,вила на Флорида и 4 џипа.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Зарем МТВ нема да пренесува во живо? :S
Гледам нема ништо на нивниот сајт.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
незз каде да го постовам прашањево па ај тука..
Да не знаете дали утре после полноќ ќе има пуштени повеќе линии на автобуси.. ?

Член од
20 февруари 2009
Мислења
103
Поени од реакции
73
Па добро де лугје што сакате? ова не чинело тоа не чинело...Барем нешто заличи сега Скопјево.Не сум ни Вмро Ни од СДСМ ...
бидејки никад не сум се замарал со политика гледам си кулирам тоа го оставам за пензионерите... Истото и да беше ова направена од Страна На СДСМ секоја чест...
Ова е направено за нас исто е како да го славиме нашиот роденден кој не му се допагја ауф фидарзен....

Самите го уништувате утрешниот ден.......не некој друг....

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
634
--- надополнето: Sep 7, 2011 1:41 PM ---
униформите се топ..ама тоа сучките што ги носат:ROFLMAO:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Еве ја и песната на денот, само мислам дека ова е втората песна бидејќи првата Каролина ќе ја изведува.
Под ова знаме

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Од колку саат ќе биде свеченото пуштање на фонтаната и коа ќе оичне да пее Каролина?

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
--- надополнето: Sep 7, 2011 1:41 PM ---
униформите се топ..ама тоа сучките што ги носат:ROFLMAO:
Униформите се оргинал каква што носел гоце делчев додека студирал воена акадимја во софија :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom