rustyblades
Stiff Upper Lip
- Член од
- 19 февруари 2007
- Мислења
- 611
- Поени од реакции
- 35
toso malerot...nakraj kraistata e cista reklama i obicen spam...20 000 eeeej!!!
Дарла, тазе регистриран, и сефте мислењето баш на оваа тема. И тоа, баш во одбрана на Тошо. Студио Модерна се навистина ажурниdarla напиша:Da ne se lazeme ,ama poentava na temava ima druga namera .I jas ucestvuvav vo nagradnata igra i ne gledam nisto loso tuka , ama bas nisto .
Prvo mail ostaviv i tuka i na site drugi forumi koga se resgistrirav ,i koj ke mi garantira mene deka mojot mail ne e daden , prodaden ili sto ja znam za vakvi ili slicni celi , barem lugevo posteno ti kazuvaat deka moze i da ti pratat nesto , pa ako ne sakas mozes slobodno da gi blokiras...itn.
Nego druga mi bese poentava, vrtam po site makedonski sajtovi i na sekoj sajt ja gledam reklamata so toso da , vsusnost jas i ne dobiv mail od prijatel tuku sama se povikav na banerot od edna strana i si odgovoriv na prasanjeto, i koga stignav na kajgana , iskreno , cudno mi stana sto ja nemase znaci tuka ne platile za reklama pa ti resi besplatno da gi izreklamiras bravo sekoja cest .
EEEEEEEEEE!!!! Alal neka ti e be acid! Hahah a barem dobrovecer ti rece darleto?Acid напиша:080014444...
Тииит, Тииит.
- Топ шоп! Оператор Дарла на телефон, повелете! :lolz:
- Дарла, се јавуваме од Кајгана. You've been punked!
:aaa:darla напиша: