Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Бејко, ада, Sith господарот, Бада, Sussaro, Фолксваген.

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
Не знам дали наведов..ама сакам да ги запознаам Дивајн и ЛејдиСатори..не знам според темата и содржината на постовите ми изгледаат на Современи личности со добар светоглед..
Со почит
Скаутот

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
MaRiNa`Oh напиша:
Бејко, ада, Sith господарот, Бада, Sussaro, Фолксваген.
ej da da, Бејко!
значи Kohlbass, Бејко, Serpico, Sussaro, Volkswagen, толку.

Член од
19 мај 2007
Мислења
6
Поени од реакции
0
pa,sakam da se zapoznaam so site iako site sigurno ne sakaat da se zapoznaat so mene hihihh.bitno e deka sum otvoren i iskren :helou:,fala na "prasanje".pozdrav

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.142
Поени од реакции
25.704
Sith Lord i Ada уште не сум ги упознал. Марина и Господарката на хаосот уште од 20 Декември 2005 сакам да ги запознаам. Со Колбас само пуштивме рака на Iron Maiden така да и со него. Gravity Grave дефинитивно мора somewhere sometime па макар и на пол пат во некоја Иранска пустина. Леандра се мислам дека како да ја знам од негде барем по постовите ама без разлика ептен мило ќе ми биде да чукнеме една чаша. Волкси друже со тебе како мој ептен идеолошки опонент се мисам дека запознавањето ќе пројде во една долга политичко-социјална дебата проследена со многу никотин. Никола ќе се покажеш ли на некоја собиранка? Струмикс и за тебе истото важи. Викторгг едно резапознавање не би било на одмет плус имаме заеднички другари а не сме седнале во кафана.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
да ги наредам сФите : скоут .метоНо1.фантомот Охридски..послем тој малиот мартинс паа ГеГо..Фортуната и колешката си нејзина Дивне послем Димитар Фолцсвагенот па па риал грл ,блак роуз.Свифти Па со Панишер Гарфилд и шорти тетовците, со лајди со пинк Гирл , со вампирката и со мн.др. да ми текнит ке ги додадам...а да и со вотка ролерашот да да и со трн У око. некрофилот..леандра дефинитивно и скул модераторката :helou: со фликсот нашиот бармен. со црвенокосата и шпањолката ЛА еспањонла :) Тендер гирл ..Ashley

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Фликс,Скаутот така поубаво да се упознаеме...Клинка...послем Немирна и уште некои особи ;)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Da da mora da se za[poznajme, big party da naprajme da se soberime negde da se zapoznajme site :)

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Ради поштовање, солидарност и хуманост :icon_bigg со Гижо сакам ме копка уште од кога се регистрирав на форумов.....:pos:

Со Goddess се запознав криво да ви е на сите

Има многу ај сеа да не ги редам, ме мрзи......

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Јас со многу луге што сакам да се запознаам најверојатно ке се запознаам на Кајгана Собиранката на 2ри јуни. Ако некој од тие луге не е присутен после Собиранката ке ги напишам...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
чек он ит,doti4nata,crazy in love,walker girl,black rose, gale_vlae,rymz,real girl i lady satori i site so sakaat so mene :)

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Леле...Мене никој не ме сакаТ :) хехе се зезам.. Јас иначе сакам искрено многу Псај а ја запознам :) и останатите да не кажвам кој се си знает :)

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
jas licno sakam da se zapoznaam so site vas.

:salut:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
многу сакаш и ти....

јас со бада...и то

Kajgana Shop

На врв Bottom