Не знам дали наведов..ама сакам да ги запознаам Дивајн и ЛејдиСатори..не знам според темата и содржината на постовите ми изгледаат на Современи личности со добар светоглед..
Со почит
Скаутот
pa,sakam da se zapoznaam so site iako site sigurno ne sakaat da se zapoznaat so mene hihihh.bitno e deka sum otvoren i iskren :helou:,fala na "prasanje".pozdrav
Sith Lord i Ada уште не сум ги упознал. Марина и Господарката на хаосот уште од 20 Декември 2005 сакам да ги запознаам. Со Колбас само пуштивме рака на Iron Maiden така да и со него. Gravity Grave дефинитивно мора somewhere sometime па макар и на пол пат во некоја Иранска пустина. Леандра се мислам дека како да ја знам од негде барем по постовите ама без разлика ептен мило ќе ми биде да чукнеме една чаша. Волкси друже со тебе како мој ептен идеолошки опонент се мисам дека запознавањето ќе пројде во една долга политичко-социјална дебата проследена со многу никотин. Никола ќе се покажеш ли на некоја собиранка? Струмикс и за тебе истото важи. Викторгг едно резапознавање не би било на одмет плус имаме заеднички другари а не сме седнале во кафана.
да ги наредам сФите : скоут .метоНо1.фантомот Охридски..послем тој малиот мартинс паа ГеГо..Фортуната и колешката си нејзина Дивне послем Димитар Фолцсвагенот па па риал грл ,блак роуз.Свифти Па со Панишер Гарфилд и шорти тетовците, со лајди со пинк Гирл , со вампирката и со мн.др. да ми текнит ке ги додадам...а да и со вотка ролерашот да да и со трн У око. некрофилот..леандра дефинитивно и скул модераторката :helou: со фликсот нашиот бармен. со црвенокосата и шпањолката ЛА еспањонла Тендер гирл ..Ashley
Јас со многу луге што сакам да се запознаам најверојатно ке се запознаам на Кајгана Собиранката на 2ри јуни. Ако некој од тие луге не е присутен после Собиранката ке ги напишам...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.