Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.889
Поени од реакции
116.206
А бе ќе ве разочарам сите што сакате да ме запознаете. Остај форумот, у реалност да ме знаете каква сум, тешко вас. :pipi:
Па и тоа коа ќе не запознаеш ќе биде тешко тебе. :D

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Ja nejkam da se zapoznaam nego onaka od daleku sakam da gi gledam samo i nekoj da mi kazuva 'ova e toj, a ova e taa..'.
Toa bi bile faci ko Ставрогин (since u mentioned), Крусер, leandra, FARANG, Borg_Drone, Windfucker, AceCaleb, AnFem, langelina, Луси_Лу, Олимпија, Sapphire, blue ladybug, beneamata, Tom Waits, Io Sono Interista, Саншајн, Sussaro...
Me interesira kakvi pojavi se :)
Inaku, meet up, like converse and exchange numbers bi so wot samo.
Мислиш дека нема да дознаат која си? Дур ти манијачиш они веќе на фејсбук/твитер/мајспејс/уатевер те нашле :).

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Ja nejkam da se zapoznaam nego onaka od daleku sakam da gi gledam samo i nekoj da mi kazuva 'ova e toj, a ova e taa..'.
Toa bi bile faci ko Ставрогин (since u mentioned), Крусер, leandra, FARANG, Borg_Drone, Windfucker, AceCaleb, AnFem, langelina, Луси_Лу, Олимпија, Sapphire, blue ladybug, beneamata, Tom Waits, Io Sono Interista, Саншајн, Sussaro...
Me interesira kakvi pojavi se :)
Inaku, meet up, like converse and exchange numbers bi so wot samo.
И дедо ми вака праеше и по 3 дена умре.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
kukuzel

AceCaleb

squirrel

kooperativa

Franscoa :pos:

Werther

Ги додавам на една долга листа од порано која опфаќаше околу 15/20 души, да не се повторувам. Тогаш беше ран почеток на моето форумско искуство, сеуште е почеток, но отпадна ран.

Teмите би најразновидни, по тоа што сум заприметил ќе се погодиме. Околу музика не прам муабет и така :)

Џ

ЏинЏер

Гостин
И ја би сакала. Не за друго, може ќе ја прифатам понудата за брак од пред извесно време и после разводот ќе ти го земам Арон :vozbud:
Иначе, покрај Hurin, на мојата листа би се нашла и Саншајн. и уште две-три особи кои засега нема да ги именувам.

Kajgana Shop

На врв Bottom