- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.889
- Поени од реакции
- 116.206
Па и тоа коа ќе не запознаеш ќе биде тешко тебе.А бе ќе ве разочарам сите што сакате да ме запознаете. Остај форумот, у реалност да ме знаете каква сум, тешко вас.![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Па и тоа коа ќе не запознаеш ќе биде тешко тебе.А бе ќе ве разочарам сите што сакате да ме запознаете. Остај форумот, у реалност да ме знаете каква сум, тешко вас.![]()
исто као иселениците,ако ти е зорт,оди на карта "повикај пријател од родниот крај"Кога е криза секој сака да упознае некого од форумов![]()
Мислиш дека нема да дознаат која си? Дур ти манијачиш они веќе на фејсбук/твитер/мајспејс/уатевер те нашлеJa nejkam da se zapoznaam nego onaka od daleku sakam da gi gledam samo i nekoj da mi kazuva 'ova e toj, a ova e taa..'.
Toa bi bile faci ko Ставрогин (since u mentioned), Крусер, leandra, FARANG, Borg_Drone, Windfucker, AceCaleb, AnFem, langelina, Луси_Лу, Олимпија, Sapphire, blue ladybug, beneamata, Tom Waits, Io Sono Interista, Саншајн, Sussaro...
Me interesira kakvi pojavi se
Inaku, meet up, like converse and exchange numbers bi so wot samo.
И дедо ми вака праеше и по 3 дена умре.Ja nejkam da se zapoznaam nego onaka od daleku sakam da gi gledam samo i nekoj da mi kazuva 'ova e toj, a ova e taa..'.
Toa bi bile faci ko Ставрогин (since u mentioned), Крусер, leandra, FARANG, Borg_Drone, Windfucker, AceCaleb, AnFem, langelina, Луси_Лу, Олимпија, Sapphire, blue ladybug, beneamata, Tom Waits, Io Sono Interista, Саншајн, Sussaro...
Me interesira kakvi pojavi se
Inaku, meet up, like converse and exchange numbers bi so wot samo.
Со тебе кога сакаш. Прва прилика да се зачекаме у ист град, пиеме нешто.blue ladybug, a со мене кога ќе се запознаеш.
Никако не можам да те тагнам -.-
Не знам колку време ќе имам оваа недела сега, но ако не преку работната недела, може наредниов викенд, ако ти одговара