Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

N

Nessa Alcarin

Гостин
Да - крива е за твојата состојба! :D

Луѓе што имаат имагинарен пријател на двоцифрена бројка години, обично ги праќаат у санаториум. Да викаме жуто комбе, а? ;)

-----------------------------------------

Он топик:

Би сакал да ги соберам на пиво (или што и да е) Dreamer. , Io Sono Interista, Ligeia, Saladin, и Сталкерот, и

--- надополнето: 5 јули 2012 во 22:41 ---

Па имаше повеќе души што рекоа дека немало собиранки и слично, не само ти :). Јас не знам какви се официјалните собиранки, никогаш не сум присуствувал на такви. Тие што ги знам од форумов, или сум ги поканил за средба, или тие ме поканиле мене.
дарлинг што им се замараш па и ти... Ние утре пак ќе си одиме на пиво, они нека туфкаат тука дека немало собиранки...
п.с. кој сака да не дружи нека пише пп

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
дарлинг што им се замараш па и ти... Ние утре пак ќе си одиме на пиво, они нека туфкаат тука дека немало собиранки...
п.с. кој сака да не дружи нека пише пп
Само мала кригла пиво за мене. Не сакам ко минатиот пат да пукнам нечија чаша од што немам/изгубив осет :D
--- надополнето: 5 јули 2012 во 23:06 ---
Може, одбрано друштво ако се соберете, викајте :)
Ептен селективно сме :D као ала ВИП клуб

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
ooo да се издепилирам и спремам 100 евра за кладба со џиш
Спреми си и кажи ми како да ги добијам... Не дојде ко бевме двајца, ќе поминеше полесно на толкаво лоби, можда и ќе ја дуплираме понудата :)

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
И битолчанецов Dzish ми е на листа

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Со никој:P хахах не се шалам... со сите што сум се расправал и со сите што сум си муабетел и муабетам...(y) и со некој од хит на денот страната:)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.065
Поени од реакции
23.510
Спреми си и кажи ми како да ги добијам... Не дојде ко бевме двајца, ќе поминеше полесно на толкаво лоби, можда и ќе ја дуплираме понудата :)
Се смена понудата, добив ексклузивно право да организирам запознавање со @Let 3. Цена 50 евра. Во понудата е вклучено
посета на Битола, запознавање со лет 3, сендвич и кафе или сок по ваш избор.
За сликање се доплаќа:).

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Со leandra. Taa последно има пишано на темава, сигурно ќе прочита, затоа. :love:

Г

Гучи

Гостин
Па штознам со кој..сите од Фан клуб Ливерпул, сите од темите Фудбал менаџер и Мачки и сите со добра смисла за хумор :) (знам дека сите едвај чекате да ме запознаете, али полека не се тепајте, еден по еден :D )

S

Stivie G

Гостин
Со сите од фан клуб Ливерпул ама посебна желба ми се Biafran Jet Set i Rosemberg. Првиот ми е идол :D а со вториот имаме 5-6 заеднички бизниси :LOL:.
Исто така сакам да се запознаам со дел од фановите на "братскиот" Манчестер Јунајтед:sneaky:.

Kajgana Shop

На врв Bottom