- Член од
- 12 април 2010
- Мислења
- 10.060
- Поени од реакции
- 15.032
И јас сакам со тебе.
Списоков на луѓе за упознавање ти е како моите фолдери за музика на компјутер од Шабан Шаулич преку Армин Ван Бурен до Дед кен денс, Кинг Кримсон, Моторхед и Буда бар.Да размислам... ,Leandra,Phuma-та,Sussaro,Savle & Ставрогин,Blondie92,Атеист,DBack,Vone,Македонец,Apokalipto,Human,Везилката ја знам и Inglorioust Basterd последниов ми остава впечаток на објективност и непристрасност посебно на чувствителни теми,The Goddes,Mista93,Holly Temple-Штета што замина и им го направи ќејфот на некои членови тука е и Vlora,MIKI1,Ipssisimus Хептаграм 11 и Nessca Alcerin i Магус.
Доволно.
Да си напрам муабет... сеуште сум единствена што го запознала Никола?Никола екс модераторот у љубав и секс
Да, сеуште си единственаДа си напрам муабет... сеуште сум единствена што го запознала Никола?
ooo да се издепилирам и спремам 100 евра за кладба со џишДа, сеуште си единствена
Летово (за ден не се знае) ќе идеме до Битола, може да дојдете и вие да се организираме?
И leandra нека спреми 100, па ќе бидат 200.ooo да се издепилирам и спремам 100 евра за кладба со џиш
Заборавив да го додадам и SussaroСо сите што пишуваат во Хит на Денот, пост рок/панк, Пинк Флојд, Рејдиохед и слични теми (@turvior , Windfucker , Rick Wright , stefi , wot , #samurai# , Forrest Gump ) и сите други од горенаведениве теми.
Исто така би сакал да се запознаам со RocknRolaa , Ilumious , Болиглава џимеј , Io Sono Interista .
И од наше маало со: statusQuO , GoD.HateUSaLL , Тапетарот Петар , КвикСилвер .
Би ги додал и Saladin и Eleanor .