Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Со сите..ама за жал одкога сум јас на форумов ниеднаш не се организирало кајгана собиранче,па подобро би било,запознавање во живо,барем како што ја мислам :)

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Со leandra :D Што знам со кој/а (кои), сите ве знам :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.916
Со сите што ги следам ( + / - )

B

Black Guard

Гостин
Да размислам... ,Leandra,Phuma-та,Sussaro,Savle & Ставрогин,Blondie92,Атеист,DBack,Vone,Македонец,Apokalipto,Human,Везилката ја знам и Inglorioust Basterd последниов ми остава впечаток на објективност и непристрасност посебно на чувствителни теми,The Goddes,Mista93,Holly Temple-Штета што замина и им го направи ќејфот на некои членови тука е и Vlora,MIKI1,Ipssisimus Хептаграм 11 и Nessca Alcerin i Магус.

ЕДИТ-баш ме потсети на членот противпропаганда го додавам и него,навистина интересни мислења има колку што ме држи меморијава.

Инаку,да комбинацијата е таква каква што е,разумен компромис е разумен компромис дее...вие разберете..треба да знаете.

Доволно.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.081
Поени од реакции
25.206
Да размислам... ,Leandra,Phuma-та,Sussaro,Savle & Ставрогин,Blondie92,Атеист,DBack,Vone,Македонец,Apokalipto,Human,Везилката ја знам и Inglorioust Basterd последниов ми остава впечаток на објективност и непристрасност посебно на чувствителни теми,The Goddes,Mista93,Holly Temple-Штета што замина и им го направи ќејфот на некои членови тука е и Vlora,MIKI1,Ipssisimus Хептаграм 11 и Nessca Alcerin i Магус.

Доволно.
Списоков на луѓе за упознавање ти е како моите фолдери за музика на компјутер од Шабан Шаулич преку Армин Ван Бурен до Дед кен денс, Кинг Кримсон, Моторхед и Буда бар.
Иначе покрај цитираниов одамна сакам да ги упознаам Квенда со која се промашувам, Никола екс модераторот у љубав и секс, противпропаганда, хуманоид, спуки. Многу ми е криво што ја пропуштив прилика да го упознаам Шведен а.к.а Винстон имав уанс ин а лајф тајм опортјунити и ми искрсна работа.
Ондак Кафе дел Мар и Дример со попарт аватар ми се у пакет некако незапознаени како Андријана Алачи и Ирена Георгиева ли се презиваше

кога беа во дует. Запознавањето со нив ќе биде како што Бекет ја опишал средбата со Годо или моментот кога Кафковиот геометар К. влегува во замокот.
Даље идеме со мојата платонска љубена, вољена, сакана жена од моите сништа АнФем.:love: Да видиме дали од мојот додир ќе се накостреши како мачкана од аватарот или ќе мисли дека сакам да и се борам на рака.
Историска мислам дека ќе ми биде средбата и со Петре тапетарот, а ако се реши да излезе од илегала ептен ми е ќејф да ја упознаам noodle. Инглориус сакам да го видам дали има осет за хумор оти ми е некако многу стегнат и официјален. Мило ќе ми биде да се запознаам со било кој од честите пишувачи во ноќен живот и секако во темата во музика за Прогресив рок која ми е дефинитивно една од моите топ 3 најомилени-браво момци за дискусијата и за предлозите фантастични се. Псајсајд, Сомнително Лице, Везилка, јагод4е и останатите носители на темата спред д трут. Меган, Лиглата или Легијата (како ли си мори), Јуриј Аркадиевич, Маќорка да видам дали ми е точен ханчот дека ја знам и приватно од некаде и секако сите вие кои трпеливо ми ги читате неретко тупаџиските постови од 2 километри (вклучувајќи го и овој). Иако не е активна би сакал да ја упознаам и Стреет денс и госпоѓица Љубов тие се две дами кои не сум ги упознал а ме изненадиле со постовите од женска перспектива не сум очекувал такви женски размислувања. Македонец оној со гулабот и македоникус оној со заградите и миста трип-хоперот. Ваљда не испуштив некој, ама ако испуштив секогаш сум за запознавање со сите отворени, нелицемерни и фиљан луѓе. Не сум за запознавање со педери (у душа), исфрустрирани фаци со ерективна дисфункција без оглед на нивниот степен на образование и интелигенција како што налага модата сега да се популарни оние умни нердови на мајка кои сакаат да си тераат партизанско подебавање со се од околина. Ете тоа би било. Сега едно ретро (не колку Анчо ретро)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Со рокерчињава од темите пост рок/панк, хит на денот, прогресив рок, радиохед, тул, пинк флојд и слични теми :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Да си напрам муабет... сеуште сум единствена што го запознала Никола?:vozbud: :P
Да, сеуште си единствена :)
Летово (за ден не се знае) ќе идеме до Битола, може да дојдете и вие да се организираме?:)

C

Crazy Diamond

Гостин
Со сите што пишуваат во Хит на Денот, пост рок/панк, Пинк Флојд, Рејдиохед и слични теми (@turvior , Windfucker , Rick Wright , stefi , wot , #samurai# , Forrest Gump ) и сите други од горенаведениве теми. :)
Исто така би сакал да се запознаам со RocknRolaa , Ilumious , Болиглава џимеј , Io Sono Interista .
И од наше маало со: statusQuO , GoD.HateUSaLL , Тапетарот Петар , КвикСилвер .
Би ги додал и Saladin и Eleanor :).

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Да, сеуште си единствена :)
Летово (за ден не се знае) ќе идеме до Битола, може да дојдете и вие да се организираме?:)
ooo да се издепилирам и спремам 100 евра за кладба со џиш

C

Crazy Diamond

Гостин
Со сите што пишуваат во Хит на Денот, пост рок/панк, Пинк Флојд, Рејдиохед и слични теми (@turvior , Windfucker , Rick Wright , stefi , wot , #samurai# , Forrest Gump ) и сите други од горенаведениве теми. :)
Исто така би сакал да се запознаам со RocknRolaa , Ilumious , Болиглава џимеј , Io Sono Interista .
И од наше маало со: statusQuO , GoD.HateUSaLL , Тапетарот Петар , КвикСилвер .
Би ги додал и Saladin и Eleanor :).
Заборавив да го додадам и Sussaro :)

Kajgana Shop

На врв Bottom