Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.916
^ И јас сакам со AnFem. God.HateUSaLL,Saladin,Таруно и со оние што се познавам виртуелно (што ги имам на фб).

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Договорено. Го зимаме и Рази во екипа, да ме брани :P
Шотие, ја осеќам дека ептен ќе те засакам :giggle:
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 01:15 ---
^ И јас сакам со AnFem. God.HateUSaLL,Saladin,Таруно и со оние што се познавам виртуелно (што ги имам на фб).
Не е фрка ^^
<3

A

AnFem

Гостин
Шотие, ја осеќам дека ептен ќе те засакам :giggle:
Нормално, во живо не сум толку одбивна како на форум :pipi:
А замисли, разбрав дека сме имале една заедничка работа :D Ако има и Mark Renton и него го зимаме... Само јас без адвокатот мој не мрдам нигде!

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Јас сакам со pixa, никола - те, metka, КУЦЗ ит. дечките ѓо пишуваме на фан клуб Црвена звезда :) А има некои шо сакам само да ги видам што фацки се ама не да се запознаам.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
windfucker глеам има интересен вкус за музика. Би сакал да го/ја запознаам.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
абе не ми се смеи, на неписмен не се смее :oops:
се надевам дека некогаш ке те запознаам па да се смееме заеднчки
Колку романтично звучеше ова заеднички ќе се смееме :love:
Ти Лазаре во пакет со Цитро за запознавање, убеди го да дојде и тргаме заеднички да се смееме.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.378
Поени од реакции
4.196
Колку романтично звучеше ова заеднички ќе се смееме :love:
Ти Лазаре во пакет со Цитро за запознавање, убеди го да дојде и тргаме заеднички да се смееме.
романтично ами како... не признавам ништо без романтика

а некаде прочитав дека на цитро му било страв...
сам јас па што биде нека биде, еднаш се умира :)

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Мала поправка на двајцата. Се вели и пишува IQ не QI. QI се чита ки, што е Јапонски збор за универзалната и сегдеприсутна енергија, истата работа која Кинезите ја нарекуваат чи, а Индијците прана...

:D
Brutality... :D

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Нормално, во живо не сум толку одбивна како на форум :pipi:
А замисли, разбрав дека сме имале една заедничка работа :D Ако има и Mark Renton и него го зимаме... Само јас без адвокатот мој не мрдам нигде!
Мое дете е пеер, ќе го засакаш на втора. :D
Согласно темава, во такво сценарио не запознавам никого оти и двајцата ве знам. Во случај да се запознавате колективно, тогаш во согласност со ставот дека lately никој не сакам да запознавам од форум*, нема да ви правам друштво.

*како исклучоци со кои би се согласил да се запознаам anytime, остануваат Тапетарот Петар, savle и Нихилист. That's pretty much everyone i'd like to meet. :D

A

AnFem

Гостин
Мое дете е пеер, ќе го засакаш на втора. :D
Согласно темава, во такво сценарио не запознавам никого оти и двајцата ве знам. Во случај да се запознавате колективно, тогаш во согласност со ставот дека lately никој не сакам да запознавам од форум*, нема да ви правам друштво.

*како исклучоци со кои би се согласил да се запознаам anytime, остануваат Тапетарот Петар, savle и Нихилист. That's pretty much everyone i'd like to meet. :D
Какво колективно бе! Немам јас време за колективно. Има да си наравиме една мала, приватна зелена или кафена (сеедно, додека се боите на земјата <3 ) журка.

Kajgana Shop

На врв Bottom