A
AnFem
Гостин
Договорено. Го зимаме и Рази во екипа, да ме браниСо AnFem
Договорено. Го зимаме и Рази во екипа, да ме браниСо AnFem
Шотие, ја осеќам дека ептен ќе те засакамДоговорено. Го зимаме и Рази во екипа, да ме брани
Не е фрка ^^^ И јас сакам со AnFem. God.HateUSaLL,Saladin,Таруно и со оние што се познавам виртуелно (што ги имам на фб).
Нормално, во живо не сум толку одбивна како на форумШотие, ја осеќам дека ептен ќе те засакам
абе не ми се смеи, на неписмен не се смееQI
Лазаре не јадам луѓе фина сум
Колку романтично звучеше ова заеднички ќе се смеемеабе не ми се смеи, на неписмен не се смее
се надевам дека некогаш ке те запознаам па да се смееме заеднчки
романтично ами како... не признавам ништо без романтикаКолку романтично звучеше ова заеднички ќе се смееме
Ти Лазаре во пакет со Цитро за запознавање, убеди го да дојде и тргаме заеднички да се смееме.
Brutality...Мала поправка на двајцата. Се вели и пишува IQ не QI. QI се чита ки, што е Јапонски збор за универзалната и сегдеприсутна енергија, истата работа која Кинезите ја нарекуваат чи, а Индијците прана...
Нема шанси да не ја засакаш оти нема таквиШотие, ја осеќам дека ептен ќе те засакам
[
Мое дете е пеер, ќе го засакаш на втора.Нормално, во живо не сум толку одбивна како на форум
А замисли, разбрав дека сме имале една заедничка работа Ако има и Mark Renton и него го зимаме... Само јас без адвокатот мој не мрдам нигде!
Какво колективно бе! Немам јас време за колективно. Има да си наравиме една мала, приватна зелена или кафена (сеедно, додека се боите на земјата <3 ) журка.Мое дете е пеер, ќе го засакаш на втора.
Согласно темава, во такво сценарио не запознавам никого оти и двајцата ве знам. Во случај да се запознавате колективно, тогаш во согласност со ставот дека lately никој не сакам да запознавам од форум*, нема да ви правам друштво.
*како исклучоци со кои би се согласил да се запознаам anytime, остануваат Тапетарот Петар, savle и Нихилист. That's pretty much everyone i'd like to meet.