Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
RealGirL напиша:
Сакам да ја запознаам PSYtisfaction..незнам колкава е ни од кај е али девојчевото е лудница!Реткост е со некој толку да се совпаѓам во постовите:vozbud:
Aj ja ќе ве упознаам вас двете :)
Него ја сакам бе со Трн у око:pishtoldz

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Јас сакам да се запознаам со сите што сакаат да се запознаат со сите :)

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Со Бибика, се знам, ама би сакал пак да ја упознаам :wink: на едно кафенце.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Со tina89 најмногу ама може ус пат и со сите тие што сакаат да се запознаат со сите па и ја со тие сите да се запознам

С

Сатори

Гостин
Dark Angel напиша:
Goddess of Chaos, ziveam i obozavam XAOS, pa bi sakala da ja zapoznaam mojata bozica:poss: Ne be, mi izgleda super tipkava
Не ја познаваш...бре, бре а во исто школо одевте....ај ќе ти текне или она ќе ти каже, не знам...:baeh:

Инаку јас сега имам голема желба за да ширам хоризонти, и сакам да запознаам многу луѓе од форумов, но еве кој ми оставиле најголем впечаток:
1.Бибика
2.Дивајн
3.PSYtisfaction, некако мн. ни се совпаѓаат ставовите и уште мн. други ама сега за сега само на овие се сетив...:raz:

Член од
22 јануари 2005
Мислења
980
Поени од реакции
4
Простете ако се повторувам, ама сакам да ја запознаам Лејди Сатори (иако таа не ме навела на нејзината листа). :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
jas so manga trnot thief aaaaaaaaaaa a daaa Acid
school girl,fortune,check on it
eci :)a a a a a a a aaaa BoBo
kohlbass i so dexterche poso gledam deka mi e ramen so informatikata ama bateto poke rabotat :)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
со андроник, тиф, дивајн, форчн, ацид, појол, манга, скулгрл, мац, трн во око, маркетар, да бич и ако ми текне уште некој ке допишам

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.759
Поени од реакции
5.035
pa vaka
Klinka , Mandy , mari , Crazy poyol , fantom_oh , Gedzo , macedalien , cucence , tina89 , joki , Gizo , Jecilady kako i bese nikot , Tweety ,smizlicka , Schoolgirl , realgirl i tolku

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Ја јасно и гласно изјавуем дека сакам да го запознаам вардарче, само нека се заќути аман :))).

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Со Форчн сакам да се запознаам ама некако не иде хехехехе

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
ja sakam da se zapoznaam so site a u brzo vreme bi sakala so Fortune i so Divine:)

Kajgana Shop

На врв Bottom