Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Член од
22 јануари 2005
Мислења
980
Поени од реакции
4
Марина`Ох ептееен сакам да ја запознаам и се наоѓа највисоко на мојката листа приоритети за запознавање. ;)

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Јас сакам со Thief, ама прво би сакал со Маринчето од Орида града да се запознаам, другите мислма дека некаде поназад ги има спомнато.

Член од
15 ноември 2005
Мислења
355
Поени од реакции
1
Bi sakala da se zapoznam so Bacillius gagous, Macedalien, Strumiks, asterix_m, Sofijanec i mozebi Georgi25 (da mu gi izvadam ochite :pos2: ) A da,i site bitolchanchinja,specijalno Jimmy,Mona...

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Со MaRiNa`Oh, да видиме дали во живо може да ме тепа во "Не Лути Се Човече" (=

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Со ситееееееееее
активни шо се не со сите 4000

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.756
Поени од реакции
5.018
So site so ....me pofalile na nekoj nacin

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Pa ako Bitch izgleda kako na slikata bi srknal edno kafe so nea :) cisto drugarski :)

N

NeMiRnA

Гостин
hahahhahaha tha casper hahahaa nema veze sakam da se upoznaam so:dexterche,jecilady,bamargera,dvajn,bibika,ma sto znam i jas sakam so SITE:)

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Mi ostanale nekoj vum posle chitanje postoj... koj sakam da gi zapoznam .. Toreador .. mislam deka se pishe ;) Isto i P. Overdrive .. koj mi kradi smilies (= haha.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Сега за сега Бибика... ме импресионира секогаш со коментарите. Можеби и Мацедалиен...

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
ааааа...па то узајамно иде Виктор.:)
Значи у прва прилика се гле`аме,хехехеее...:)

SeaGull

Walter
Член од
17 мај 2005
Мислења
763
Поени од реакции
9
Hm ... posle skoro 6 meseci eve me povtorno ... ne znam ni koja slika ja imam staveno :)

za zal, ova ke bide verojatno samo denes, od drugata nedela sum na odmor, taka da ke ostane za posle avgust da se dopisuvame :)

pozdrav, inaku sto se odnesuva do temata, ima dosta lugje so oi bi se zapoznal tuka, ama eto, next time poveke

Daniela

Мијаааууу....гррр...
Член од
14 јули 2005
Мислења
302
Поени од реакции
3
So Mustrik, Strelec i Intel. Najnegativnite faci da vidam koi se tie Daltoni ovde?

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Би сакал да се запознам со Тиф, Дивајн, Маседалиен, Бацилус Гагус, Даниела, Бибика, Барби Грл, Андроник лично конечно да го запознам, и сите кои би сакале да ме запознат и ме спомнале во постовите.

Kajgana Shop

На врв Bottom