- Член од
- 20 април 2023
- Мислења
- 988
- Поени од реакции
- 2.429
Zosto? Site, ama site zeni sakaat da gi ebe Dejvid Bekam.
Zosto? Site, ama site zeni sakaat da gi ebe Dejvid Bekam.
Оти Владе не ти е по ќеф?Potpuno si me razocarala, znaci POTPUNO !
Mu ja prezedoja ....Оти Владе не ти е по ќеф?
Koj, Bekam ?Оти Владе не ти е по ќеф?
Vreme ti e da go zemis ti recnikot vrace i da prolistas nekoja strana. Si go imas zaboraveno jazikot. Dodusa setiv jas uste koga ne pravese razlika pomegju presostat i reostat ali aj. A pazi na latinica pisam, tek so ke bese da pisev na kirilica. To ke ti bese ko so kineski znaci da ti pisam .Mu ja prezedoja ....
Da be vlade! I jas toa velam!Koj, Bekam ?
Masko sum jas, so ima mene da mi e po kef. Ali toa so tebe ti e po kef,
POTPUNO SI ME RAZOCARALA .
Mislev imas vkus za mazi, kolku tolku barem
Автоматски споено мислење:
Vreme ti e da go zemis ti recnikot vrace i da prolistas nekoja strana. Si go imas zaboraveno jazikot. Dodusa setiv jas uste koga ne pravese razlika pomegju presostat i reostat ali aj. A pazi na latinica pisam, tek so ke bese da pisev na kirilica. To ke ti bese ko so kineski znaci da ti pisam .
Bez majtap , podruzi se malce so sonarodnici oti za godina dve nisto nema da razbiras so se zbora tuka.
Koperacija Vouager, koperacija.Da be vlade! I jas toa velam!
Shteta shto ne stasav da te pobaram letovo, ce se opismenevme pred kooperacija
Bev samo ednash do Bitola
ovaa e kurva ali se pravi postena da znaes brat so srekja nisto cudnow da ti se ostvari zelbata bratСакам да бидам нејзин мистериозен секси странец со кого би имала луда интензивна сексуална авантура а потоа никогаш да не се видиме и за кого цел живот ќе копнее и ќе се запрашува каде сум.
Прегледај го приврзокот 429724
Ема Радујко.
Ти само земи занимавај ја Викторија, јас ќе се помачам ако треба.Koj, Bekam ?
Masko sum jas, so ima mene da mi e po kef. Ali toa so tebe ti e po kef,
POTPUNO SI ME RAZOCARALA .
Mislev imas vkus za mazi, kolku tolku barem
Автоматски споено мислење:
Vreme ti e da go zemis ti recnikot vrace i da prolistas nekoja strana. Si go imas zaboraveno jazikot. Dodusa setiv jas uste koga ne pravese razlika pomegju presostat i reostat ali aj. A pazi na latinica pisam, tek so ke bese da pisev na kirilica. To ke ti bese ko so kineski znaci da ti pisam .
Bez majtap , podruzi se malce so sonarodnici oti za godina dve nisto nema da razbiras so se zbora tuka.
Ke dadam se od sebe cim bilo takva rabotataТи само земи занимавај ја Викторија, јас ќе се помачам ако треба.
Шо ќе му е таква ковчеста, еве јас ќе ја почувам, ичТи само земи занимавај ја Викторија, јас ќе се помачам ако треба.
Галиба, до вгодина, редно е да се напрајме толчени ќерамиди!!! Конечно.Koperacija Vouager, koperacija.
Vgodina boze zdravje, denoj ko kolbasi ima
Tempirajte se so @Генерал pa da ve vratam na fabricki podesuvanja
Ти сигурно и повеќе денови од мене си бил. Јас бев буквално ден и пол годинава па заминав кај жената кај другарка на свадба и после уште пола ден од кој го поминав цело време по мајстори со колата и на крај пут под ноге.Bev samo ednash do Bitola
Ke storam niet, ke se snajdime nekakoШо ќе му е таква ковчеста, еве јас ќе ја почувам, ич
Владе нешто мрсничко си сака галиба, бар така мислам...
Галиба, до вгодина, редно е да се напрајме толчени ќерамиди!!! Конечно.
Ти сигурно и повеќе денови од мене си бил. Јас бев буквално ден и пол годинава па заминав кај жената кај другарка на свадба и после уште пола ден од кој го поминав цело време по мајстори со колата и на крај пут под ноге.
Лани исто.
Вгодина, ако му го напрам трета година по ред то на пријателите и остала рода има сите редум по весници да ме откажат.
@мкд владе
да си обезбедиш пиле транзистор, касета, плоча шо да е... да ми го врти овај момакот до недоглед на рипит и ивкова слава можи да почни.
Јас знам една таква, 10 години постира негови слики на фејс и уште е немажена на 35+, како некоја тинајџерка.Zosto? Site, ama site zeni sakaat da gi ebe Dejvid Bekam.