Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.736
Поени од реакции
22.992
Оти Владе не ти е по ќеф?
Koj, Bekam ?
Masko sum jas, so ima mene da mi e po kef. Ali toa so tebe ti e po kef,
POTPUNO SI ME RAZOCARALA .
Mislev imas vkus za mazi, kolku tolku barem :(
Автоматски споено мислење:

Mu ja prezedoja ....
Vreme ti e da go zemis ti recnikot vrace i da prolistas nekoja strana. Si go imas zaboraveno jazikot. Dodusa setiv jas uste koga ne pravese razlika pomegju presostat i reostat ali aj. A pazi na latinica pisam, tek so ke bese da pisev na kirilica. To ke ti bese ko so kineski znaci da ti pisam ;).
Bez majtap , podruzi se malce so sonarodnici oti za godina dve nisto nema da razbiras so se zbora tuka.

Последно уредено:
Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.777
Поени од реакции
7.411
Koj, Bekam ?

Vreme ti e da go zemis ti recnikot vrace i da prolistas nekoja strana. Si go imas zaboraveno jazikot. Dodusa setiv jas uste koga ne pravese razlika pomegju presostat i reostat ali aj. A pazi na latinica pisam, tek so ke bese da pisev na kirilica. To ke ti bese ko so kineski znaci da ti pisam ;).
Bez majtap , podruzi se malce so sonarodnici oti za godina dve nisto nema da razbiras so se zbora tuka.
Da be vlade! I jas toa velam!
Shteta shto ne stasav da te pobaram letovo, ce se opismenevme pred kooperacija
Bev samo ednash do Bitola

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.474
Поени од реакции
3.876
Сакам да бидам нејзин мистериозен секси странец со кого би имала луда интензивна сексуална авантура а потоа никогаш да не се видиме и за кого цел живот ќе копнее и ќе се запрашува каде сум.
458997398_1255369678963044_454671800271271705_n.jpg
Ема Радујко.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.736
Поени од реакции
22.992
Член од
13 јули 2024
Мислења
473
Поени од реакции
757
Сакам да бидам нејзин мистериозен секси странец со кого би имала луда интензивна сексуална авантура а потоа никогаш да не се видиме и за кого цел живот ќе копнее и ќе се запрашува каде сум.
Прегледај го приврзокот 429724
Ема Радујко.
ovaa e kurva ali se pravi postena da znaes brat so srekja nisto cudnow da ti se ostvari zelbata brat

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.820
Поени од реакции
20.219
Koj, Bekam ?

Ти само земи занимавај ја Викторија, јас ќе се помачам ако треба. :icon_lol:

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.020
Поени од реакции
11.186
Ти само земи занимавај ја Викторија, јас ќе се помачам ако треба. :icon_lol:
Шо ќе му е таква ковчеста, еве јас ќе ја почувам, ич ;)

Владе нешто мрсничко си сака галиба, бар така мислам...

Koperacija Vouager, koperacija.
Vgodina boze zdravje, denoj ko kolbasi ima :)
Tempirajte se so @Генерал pa da ve vratam na fabricki podesuvanja :D
Галиба, до вгодина, редно е да се напрајме толчени ќерамиди!!! Конечно.

Bev samo ednash do Bitola
Ти сигурно и повеќе денови од мене си бил. Јас бев буквално ден и пол годинава :D па заминав кај жената кај другарка на свадба и после уште пола ден од кој го поминав цело време по мајстори со колата :D и на крај пут под ноге.
Лани исто.

Вгодина, ако му го напрам трета година по ред то на пријателите и остала рода има сите редум по весници да ме откажат.

@мкд владе
да си обезбедиш пиле транзистор, касета, плоча шо да е... да ми го врти овај момакот до недоглед на рипит и ивкова слава можи да почни.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.736
Поени од реакции
22.992
Шо ќе му е таква ковчеста, еве јас ќе ја почувам, ич ;)

Владе нешто мрсничко си сака галиба, бар така мислам...

Галиба, до вгодина, редно е да се напрајме толчени ќерамиди!!! Конечно.

Ти сигурно и повеќе денови од мене си бил. Јас бев буквално ден и пол годинава :D па заминав кај жената кај другарка на свадба и после уште пола ден од кој го поминав цело време по мајстори со колата :D и на крај пут под ноге.
Лани исто.

Вгодина, ако му го напрам трета година по ред то на пријателите и остала рода има сите редум по весници да ме откажат.

@мкд владе
да си обезбедиш пиле транзистор, касета, плоча шо да е... да ми го врти овај момакот до недоглед на рипит и ивкова слава можи да почни.
Ke storam niet, ke se snajdime nekako (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom