- Член од
- 17 април 2023
- Мислења
- 275
- Поени од реакции
- 362
mashko e
mashko e
па нели автоматски има детектор форумот ?
А ти женско си или транџа?mashko e
Она е срам . Зборува општо од наша страна . И забегува одма дека сме двојни профили . Тресе глупости на секоја тема . Доста ја читам, досадна еА ти женско си или транџа?
demek so interpukciskive znaci pogresno sto gi pisuvas ke ne zbunis i nema da znaeme koj si..wow iq 800Она е срам . Зборува општо од наша страна . И забегува одма дека сме двојни профили . Тресе глупости на секоја тема . Доста ја читам, досадна е
tolku ti bese strav deka ke se izblamiras od praviot profil pa fejk profili pravisдобро како сакаш мори , со три тачки ....... ЕВЕ .... будала жена .... МРШ .... ороспијо
ти,биџонс,поимнемам, и други членови се гомното на форумот . Заедно со некои од машките членови , не сакам да се расправам . Форумот за жал е . Беше доста квалитетен .
Стрико, ти ли си?добро како сакаш мори , со три тачки ....... ЕВЕ .... будала жена .... МРШ .... ороспијо
ти,биџонс,поимнемам, и други членови се гомното на форумот . Заедно со некои од машките членови , не сакам да се расправам . Форумот за жал е . Беше доста квалитетен .
Дај кажувајте ги сите профили шо мислите дека се вистинските.tolku ti bese strav deka ke se izblamiras od praviot profil pa fejk profili pravis
...ај смири доживљај иди мастурбирај малку да ти олесни, да глумиш дека си женско, за да нападнеш женско е тежок удар на твојата машкост, ако не ти се допаѓа форумот имаш други форуми, ама да направиш нов профил као демек женско и да вреѓаш така ќе ти се намали пенисот и ќе ти се претвори во клиторис, па ти сега гледај како понатака!добро како сакаш мори , со три тачки ....... ЕВЕ .... будала жена .... МРШ .... ороспијо
ти, биџонс, поимнемам, и други членови се гомното на форумот . Заедно со некои од машките членови , не сакам да се расправам . Форумот за жал е . Беше доста квалитетен .
... „била нова тука“, а не познава сите кој сме што сме, цц цццЗдраво на сите . Нова сум тука .
...според психологијата на нештата, злосторникот сам ќе се јави на местото на злочинот, набедувајќи друг, воала!