Со кој/а член/ка на форумот би сакале да имате секс? (18+)

Член од
22 јуни 2022
Мислења
19
Поени од реакции
13
Ахаха леле...Ај вака нова сум тука, и не сум ни се запознала вака рандом со некој..
Али тип би ми бил некој, хмм па висок, црн и со годините да сме тука негде, највеќе до 25 год да е :) Акоо има таков нека се јави ахаххаа

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.407
Поени од реакции
10.337
Ахаха леле...Ај вака нова сум тука, и не сум ни се запознала вака рандом со некој..
Али тип би ми бил некој, хмм па висок, црн и со годините да сме тука негде, највеќе до 25 год да е :) Акоо има таков нека се јави ахаххаа
На друга тема плачеш по првиот факинг дечко, а ваму бараш спаринг партнер...ајајјјјјј..не ќе е да си нов/нова на форумов.

Член од
22 јуни 2022
Мислења
19
Поени од реакции
13
На друга тема плачеш по првиот факинг дечко, а ваму бараш спаринг партнер...ајајјјјјј..не ќе е да си нов/нова на форумов.
Ahahhaa za pisuvanje, a i slobodna summ taka da mozam da baram sto sakamSe Prikluciv voedno i za zabava da ne ima loso?

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.648
Поени од реакции
14.235
Член од
3 мај 2019
Мислења
19.407
Поени од реакции
10.337
Знаеш ли, колку си јаден и беден!??????:facepalm:
Да си прочитал што пишал/пишала членот, ќе видеше дека она така го нарече "првиот"дечко.
:tapp:...најди си некоја занимација, оти овде на форумов немаш попаметна работа од ставање тажно смајли и ретардирано мрчење.

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.168
Поени од реакции
9.859
@Iz.cokolade.devojka што направи бе дете ќе не скараш овде меѓусебно.;) Почнаа со тажни смајлиња, по 7 прашалници у една реченица...You name it... Што ќе биде следно дупли акаунти ли? :pos:

Член од
22 јуни 2022
Мислења
19
Поени од реакции
13
@Iz.cokolade.devojka што направи бе дете ќе не скараш овде меѓусебно.;) Почнаа со тажни смајлиња, по 7 прашалници у една реченица...You name it... Што ќе биде следно дупли акаунти ли? :pos:
Hahaha ne be nema potreba od karanje..

Kajgana Shop

На врв Bottom