- Член од
- 11 јуни 2021
- Мислења
- 390
- Поени од реакции
- 918
Веќе некое време само со @Thundercloud си играм.
Ti go zajs vicot si batksta sto fatil Ajkula i za da ja pusti i rekol da mu ispolni edna zelba?Мене ми е важно ако се грижат за среднава нога
На друга тема плачеш по првиот факинг дечко, а ваму бараш спаринг партнер...ајајјјјјј..не ќе е да си нов/нова на форумов.Ахаха леле...Ај вака нова сум тука, и не сум ни се запознала вака рандом со некој..
Али тип би ми бил некој, хмм па висок, црн и со годините да сме тука негде, највеќе до 25 год да е Акоо има таков нека се јави ахаххаа
Ahahhaa za pisuvanje, a i slobodna summ taka da mozam da baram sto sakamSe Prikluciv voedno i za zabava da ne ima loso?На друга тема плачеш по првиот факинг дечко, а ваму бараш спаринг партнер...ајајјјјјј..не ќе е да си нов/нова на форумов.
Не, не, никако...слободно самоAhahhaa za pisuvanje, a i slobodna summ taka da mozam da baram sto sakamSe Prikluciv voedno i za zabava da ne ima loso?
На друга тема плачеш по првиот факинг дечко, а ваму бараш спаринг партнер...ајајјјјјј..не ќе е да си нов/нова на форумов.
Hahaha ne be nema potreba od karanje..@Iz.cokolade.devojka што направи бе дете ќе не скараш овде меѓусебно. Почнаа со тажни смајлиња, по 7 прашалници у една реченица...You name it... Што ќе биде следно дупли акаунти ли?
Па да во главно предиграта е важна...Hahaha ne be nema potreba od karanje..