- Член од
- 12 февруари 2007
- Мислења
- 39
- Поени од реакции
- 0
Kako nema. :nenene:ZIKS напиша:бидејќи сум од струга, никој не познавам, а и немат некој познат од ваму.
Bucko ima ideno tamu.
:pos2:
Kako nema. :nenene:ZIKS напиша:бидејќи сум од струга, никој не познавам, а и немат некој познат од ваму.
И ја се знам со нив. :helou:RealGirL напиша:Со Мац и Дарко-газдите на најмасовниот форум во Македонија:helou:
Volkswagen напиша:Силјан Мицевски - Циле (блиска роднинска врска)...
и тоа мислам...
Зошто да нема смисла...те молам кажи ми со кого се познаваш од мак ѕвезди!:music5:АуРоРа напиша:Глупава тема... Финтата е кој ќе наброи повеќе или...кој има подобра фантазија...Мислам стварно секој може да измисли што сака,а факт е дека повеќе од половина не се знаат туку се е плод на нивната фантазија...
И после ова стварно мислам нема смисла да набројувам со кого од славните се знам..Си знат они!
:jaj:?!BabyGirl^^^ напиша:Tose Proeski, Gjorgi Krstevski, Vlatko MORAL, Marko daj pobrzaj, Nora i Beni, MArtin VUcic, Adrijan GAdza i mnoogu mada sea ne mi teknue a so ovie super stojam
според ова само со Дарко Тасев. комшија ми е, под мене живее.Мистичен напиша:Такво "знаење" не се важи, не се ни сеќаваат на вас, вие сте само уште еден нивен фан со кој се поздравиле протоколарно. Ја темава поеќе ја разбирам како познати личности со кои навистина се знаете, контактирате, дружите, шознам.