Со која од познатите фаци се знаете?

Статус
Затворена за нови мислења.

UFO

Член од
12 февруари 2007
Мислења
39
Поени од реакции
0
ZIKS напиша:
бидејќи сум од струга, никој не познавам, а и немат некој познат од ваму. :)
Kako nema. :nenene:

Bucko ima ideno tamu.

:pos2:

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Со Мац и Дарко-газдите на најмасовниот форум во Македонија:helou:

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
Tose Proeski, Gjorgi Krstevski, Vlatko MORAL, Marko daj pobrzaj, Nora i Beni, MArtin VUcic, Adrijan GAdza i mnoogu mada sea ne mi teknue a so ovie super stojam

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
go u4ev martin vucic da igra fudbal vo balon dobri 5 meseci :) i mislam deka nau4i

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Глупава тема... Финтата е кој ќе наброи повеќе или...кој има подобра фантазија...Мислам стварно секој може да измисли што сака,а факт е дека повеќе од половина не се знаат туку се е плод на нивната фантазија...

И после ова стварно мислам нема смисла да набројувам со кого од славните се знам..Си знат они!

Volkswagen напиша:
Силјан Мицевски - Циле (блиска роднинска врска)...

и тоа мислам...

Woooow, Ама е познат Циле ееееееј, браво!

D

Delux

Гостин
АуРоРа напиша:
Глупава тема... Финтата е кој ќе наброи повеќе или...кој има подобра фантазија...Мислам стварно секој може да измисли што сака,а факт е дека повеќе од половина не се знаат туку се е плод на нивната фантазија...

И после ова стварно мислам нема смисла да набројувам со кого од славните се знам..Си знат они!
Зошто да нема смисла...те молам кажи ми со кого се познаваш од мак ѕвезди!:music5:

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
Бојан 13-ка комшија ми беше долги години.Мада ја не го сметам него за некоја голема фаца али ајде колку да напоменам некој. :)

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
BabyGirl^^^ напиша:
Tose Proeski, Gjorgi Krstevski, Vlatko MORAL, Marko daj pobrzaj, Nora i Beni, MArtin VUcic, Adrijan GAdza i mnoogu mada sea ne mi teknue a so ovie super stojam
:jaj:?!
иначе да се надополнам-
со Бубо Каров-идев со син му
со Силви Бенд :tapp:-куќни пријатели на тате
со Калиопи-пријателка на втората жена на тате :vozbud:
со Чедо Поповски- шминкав за еден каталог за винариите во Македонија шо го праеше,преку леонтич (коа работев за Васка)
....толку

N

Nephthys

Гостин
Петре М.Андреевски на татко ми му беше чичко.Голем човек со големо срце и според мене еден од најдобрите македонски писатели.
Адријан Гаџа со него одам во теретана и е баш срцка срцкосана!
Го заборавив Чедо Поповски бивши дечко на сестра ми,жив трагичар и романтичар.Памтам стално кога ке дојдеше и ја свиреше на гитара на сестра миЧЈесен у мени тугује,абе ептен романтично типче

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
Мистичен напиша:
Такво "знаење" не се важи, не се ни сеќаваат на вас, вие сте само уште еден нивен фан со кој се поздравиле протоколарно. Ја темава поеќе ја разбирам како познати личности со кои навистина се знаете, контактирате, дружите, шознам.
според ова само со Дарко Тасев. комшија ми е, под мене живее.

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
денеска праев муабет со Цеки,и ме пофали дека сум имала слух и добар глас,само да не дозволувам тремата да ме контролира,туку јас неа!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
хмм,Игор од М2 и не го рачунам баш,дека,ако не секој ден,барем преку ден ќе налетам на него на улица,а дури вчера проборивме...ај ако има уште некој,и ако ми текне,ќе додадам :)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
:)

Влатко Четкар, Ѓоко Танески, Ева, цела постава на "Камелеон" и други од охридското лоби (Ана- Антена 5 и Вртелешка...ми текна и на неа)

Day Off, Аренси Бенд, Дуо Флеш... - свирка лоби

Александар Масевски - човекот со најдобро уво и најумешни прсти во музичката индустрија во Македонија. И пошироко :)

...сите кои ги заборавив ги молам да не ми замерат:pos2::pos2::pos2:

Не биле до толку важни.

п.с. Овде не мислам на колегите форумџии! :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom