Со која од познатите фаци се знаете?

Статус
Затворена за нови мислења.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Со Миле Кузмановски (фолк-пејач (Не кани ме))
И со некое ванаби топ модели.

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Јас се имам запознаето со Влатко екс Морал, ама уште пред да стане пеач (во 2001 година беше, мислам), на плажата Славија, така гледаме со другарките едни бушаво дете, да не речам малку беше изгубено, ама со многу специфичен изглед.
И така го шмекавме, и дојде да се запознаеме:vozbud:, сите полудевме по него :), после се видовме уште два-три пати вчаршија и еднаш се видовме и на кафе и нормално праевме муабет- здраво, како си, шо има ново...
Беше еднаш со еден постар човек (мислам беше тој Славчо од Морал) и ни вика го гледате новиот Тоше Проески (за Влатче), а ние појма немавме дека ќе стане пеач, кога по една година го гледаме на спот со песната ( Мора да е сон, мора да е грешка, мора да е кошмар, состојбава е светска...)
И толку, тогаш немаше уште мобилни за да останеме во контакт, но јебига..:toe:

можеби се занесов со приказнава, ама сакав д ја споделам со вас:kesa:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Јас се имам запознаето со Влатко екс Морал, ама уште пред да стане пеач (во 2001 година беше, мислам), на плажата Славија, така гледаме со другарките едни бушаво дете, да не речам малку беше изгубено, ама со многу специфичен изглед.
И така го шмекавме, и дојде да се запознаеме:vozbud:, сите полудевме по него :), после се видовме уште два-три пати вчаршија и еднаш се видовме и на кафе и нормално праевме муабет- здраво, како си, шо има ново...
Беше еднаш со еден постар човек (мислам беше тој Славчо од Морал) и ни вика го гледате новиот Тоше Проески (за Влатче), а ние појма немавме дека ќе стане пеач, кога по една година го гледаме на спот со песната ( Мора да е сон, мора да е грешка, мора да е кошмар, состојбава е светска...)
И толку, тогаш немаше уште мобилни за да останеме во контакт, но јебига..:toe:

можеби се занесов со приказнава, ама сакав д ја споделам со вас:kesa:
Тешка:smir:

Иначе темава некако ми е фуј, у стилум на фалење.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
-Влатко Гроздановски
-Емил Рајковиќ
-Тони Симиќ(и сите кошаркари од Работнички)
-Александар Петровиќ
-Васил Тупурковски
-Никола Груевски
-Александар Павловиќ(НБА играч имам и слика со него)
не ми текнува во моментов уште...

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Симсо од Паркети :pos:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

инаку јас со кој се знам хмм

Владо Јаневски :vozbud::vozbud::vozbud:
градоначалникот наш (на Битола)
на Каролина сестра му ако ја рачунаме селебрти :pos2:

и шо знам нишо не ми текнува појќе изглеа не знам мн познати фаци

ау абе татко ми ќе го забораев :vozbud::vozbud:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Вук Караџиќ
Јао Минг
Наполеон Бонапарта
Тициано Феро
Миа и Марица:helou:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Му имам правено интервју на Марко од бившо ,,Дај побрзај" и од тогаш се знам со него. Последниве недели сум во близок контакт со Дејан Лилиќ затоа што ми е координатор по ораторство. Стварно супер отворен човек, харизматичен и има неверојатна смисла за хумор.

Д

Демијан

Гостин
Лила Филиповска,Каролина Гочева,Маја Вукичевиќ,Елена Ристевска,Натали Грубовиќ,Благица Павловска итн.

Член од
18 август 2008
Мислења
680
Поени од реакции
34
Јас не се знам со ниту една позната фаца.
Они се знаат со мене.
Не ги ни сметам за познати,некои се ОК,некои не.Мада фака не можам сите да ги памтам,а и потсетникот не ми е тука.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Јас со никој познат не се знам!:)
Со Марко се имам запознаено еден куп пати (ми изгледа како секогаш кога одам во Кастом паб он да е таму и да се запознава на рандом со сите), имам некогаш одаВна праено муабет со Есма и со Калиопи... Ама што знам, не ќе да некој познат стварно знам.

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Со Коста Бургов и Сашо-Не ги гаси свеќите. Многу добро стоиме, семејни пријатели ни се.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom