јас тебе не те знам по се изгледаMaLe4kA напиша:abe go zaborai i drugar ti Flik...:/
Да еве и јас потврдувам дека ја знам Срценце. Исто така потврдувам дека ги знам и комрад Феликс, Слатка Мала, Ворф и толку од Велес освен ако некој сум го запознал а да не се сеќавам на него. Инаку Годес оф Хаус ме знае ама јас не ја знам, ај ако ме сретне на улица ќе ме запре и ќе се запознаеме.^SrCeNcE^ напиша:Се знам со Felix,vardarce,Dj-Madness i kan
Абе темава ти е за тие шо ги знаеш ТеТ-А-ТеТ!!! А не по МСН!!FrAnKEnsTEiN напиша:Со пуно:pos2::pos2:!
BusHav,Scoolgirl,Babygirl,eci,pinky,batistuta,bobo,mr.wicket,acid,toreador,urban_mover,realgirl,vodka,
tha-bitch,doti4nata,......abe mnogu se ne mi teknuvaat site!!!
Абе на фудбал ги запознав и Контињер, бејби грл, батистута, мацедоиниан, крејзи, јоцо ск, Френкенштајн, ѓаволче,5PY_14, Ѕвер Тие мислам дека беа! На другите не ми текнува ако има некој нека каже!!!:raz:ViRuS напиша:сега се сетив дека кај LouWeed ги запознамв и MSV и MSV(Support)ViRuS напиша:чекај да почнам да редам сеа
НеМиРна, Vodka mixx, police, bobo, mr.wiked, toncie, Гижо, duffy, Бушав Sch00lGirl, realGirl, ,The Vampire, doti4nata, urban muver, каитек, Mac)), димитарЦ, Vardarce, Garfild, ACID, Мистичен, Lou Weed, mRnO, СтеФ, Insane, Dwa, viktor, :raz: многу ве има веќе глава почна да ме боли!!! :lud: