Со кого се познавате од форумов?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Пишувам цел пост само за една личност.

томи девил
:wub:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Каснам ама опростено ќе ми е(валјда)
pokerface - фино девојче, никој не и веруваше дека е толку мала:)))
tomi devil
инкогнито - добра смисла за хумор:)
Iskra - си го имаме муабетот, едвај чекам наредно видување:)

И тоа е тоа..:)

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Metalhammer-ot многу фенси запознавање ми титнува со колата вели Ада? (е како ми се најде никнејмот) јас сум тој и тој, но претходно си пишевме на фејзбук и отприлика се знаевме но не и официјално, и одма ми најде маана малце пониска сум била од што си замислувал :):) (мојте 12+ цм ми останаа дома, во орманот) за жал :):)

Tonchieee случајно да не се пофалеше дека иде за Кочани слабо дека ќе се запознаевме и да си го пофалам супер е како да се знаеме од порано, се дружевме и ме воодушеви, интересена личност, ме изнасмеа... чест ми е што те запознав другар :) :)

И се надевам на Love-computers дека ќе ја запознаам не личи од ист град сме да не се знаеме.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
На не така големата листа денес го запознав и Димче:)
Кул дечко,росоњер:)

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Од пред неколку саати со bobi2008 , фин чоек , утепавме време во чест на Б.Марли =))))) баш kewl провод :salut:

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Со Manga, кул типче, брзо ни помина времето. :)

Член од
20 август 2010
Мислења
149
Поени од реакции
16
Никој сеа за сеа....уствари ко ќе размислам подобро од толку членови можда и познавам некого:raz:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Со Кирца и со уште два-тројца само им ги заборавив никовите:tapp:

T

Tetro

Гостин
Со Alex_The_Great денес. Баш беше интересно, онака на брзање... И се слушнавме 2-3 пати телефонски... ми вика: кај си? Му викам излегувам од зграда, и таман излегувам.... Се разминуваме и гледаме еден во друг...
и така натака... после саат време дружење, договоривме за пиволенд да мавнеме некое пиво со друштво поголемо и да се запознаеме со повеќе деца од тука... :)

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Се запознав со Искра денес. Поточно знаев која е, ама малку сељачки се испонашав прв пат кога ја видов, пошо не знаев која е и не се поздравив (далечната февруарска собиранка):)
Јавно извинување што на прв момент кога те видов денес не ми текна која си, ама сконтав после:)
Мило ми беше, како и да е:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Се запознав денес блиц со Боби Мкд. Се изненади малце од кај го познав :)))

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Се запознав со Искра денес. Поточно знаев која е, ама малку сељачки се испонашав прв пат кога ја видов, пошо не знаев која е и не се поздравив (далечната февруарска собиранка):)
Јавно извинување што на прв момент кога те видов денес не ми текна која си, ама сконтав после:)
Мило ми беше, како и да е:)
Хах, ај погоди со кој од групата на факс највише ми иде муабетот? :)
И извинувањето се прифаќа.

M

Mario Gómez

Гостин
Се запознав денес блиц со Боби Мкд. Се изненади малце од кај го познав :)))
И се извинуем шо онака се испонашав, ама се изненадив озбилно.:pos: Нареден пат ќе тераме муабет појше.

Инаку се запознав со џимej миланезот:pos:, ice_hendrix, jordan_rudess, studentka_mk и сите баварци на форумов.

кис4е до сите. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom