Со затворени или отворени очи?

Додека се лапате со партнерот вашите очи се ... ?

• Вкупно гласачи
    495
Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
e koa se baknuvas se baknuvas... nemozes da se baknuvas i da peres corapi jbg....
Епа ај... 5 ипол наутро е вака ќе ти објаснам...

Не сме мали па сеа само ќе се бакнуваме и ќе правиме центрифуга со јазикот. затоа постојат рацете,прстите на рацете:) кои служат за екстра задоволство(незнам попросто како да ти објаснам)
Кога се бакнуваме плус работа со рацете изразот на лицето се менува кај партнерката а тоа искрено мене ме тера да бидам уште подобар,така да паметно е и корисно е понекогаш во вакви случаеви со отворени очи да се бакнува:)

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Епа ај... 5 ипол наутро е вака ќе ти објаснам...

Не сме мали па сеа само ќе се бакнуваме и ќе правиме центрифуга со јазикот. затоа постојат рацете,прстите на рацете:) кои служат за екстра задоволство(незнам попросто како да ти објаснам)
Кога се бакнуваме плус работа со рацете изразот на лицето се менува кај партнерката а тоа искрено мене ме тера да бидам уште подобар,така да паметно е и корисно е понекогаш во вакви случаеви со отворени очи да се бакнува:)
za pocetok ne sum tolku glupa pa mozes i poslozeno da objasnis ma da ne sfakam sto e tolku korisno da zjapas vo facata na tipot ili tipkata dodeka toj uziva...

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
za pocetok ne sum tolku glupa pa mozes i poslozeno da objasnis ma da ne sfakam sto e tolku korisno da zjapas vo facata na tipot ili tipkata dodeka toj uziva...

Како прво не те навредив Ок?

А како второ да те прашам не ти претставува предизвик да отвориш окце и да го видиш партнерот дали е задоволен?Нема тоа да ги направи поубави и послатки бакнежите? Пошто верувај друго е некој кога ќе ти каже дека супер си се бакнувала одколку кога ќе му го видиш изразот на лицето.

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...muzika se slusha so zatvoreni ochi...

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Zatvoreni taka samo od vreme na vreme otvoram da vidam so e kako e okolu mene :)

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
зависи со која сум!
На пример со девојка ти?

Инаку обично со затворени очи, онака уживам во секој момент од бакнежот, сум пробала и со отворени ама некако што знам поубаво ми е со затворени очи.:toe:

P

Princ

Гостин
Сакам да ја бакнувам со отворени очи. Не дека сакам да лутам со погледот, туку во тој убав момент сакам да уживам со сите можни сетила и да се бакнувам со НЕЈЗЕ а не да се предадам на имагинацијата или whatever.

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
lapanjeto so zatvoreni oci e izraz na cuvstva od strana na edniot kon drugiot partner a so otvoreni oci lapanje radi reda ne zainteresiranost.

Kajgana Shop

На врв Bottom