mene iskreno mi jadese gomna komsikata pred 3 god..oti igrav fudbal so drugar4injata kaj nea pred vrata
mi isko4i da me tepa a ja ni 2ni 3 koa i puknav edna zubite niz gz i gi izvadiv
od togas ne i vikam "dobar den"
Само мало потсетвење на легендарниот ми4о.
Јас ми се чинит, имам раскажвено за наркоманине над мене во некоја друга тема. Едниот еднаш ме виде кај шо палев сијалица в ходник со ролерата, зш зафатени ми беа рацеве и оттоаш накриво ме глеат. Ама ми се проштеват, тој синкир поарен е.
Во последно време ги немат да повриштет, да се поколет, да пофрлет работи. Или ги командат мајка им поубо, или се имет иселено, не сум многу во тек.
Имат уш еден типац, во спирит на врата работат, порано ме пушташе да влезам беспари, и мене и другаркине, сонце. А по скали не се фермаме ногу.
А сега нешо се собирет дечишта пред зграда, не знам од кај се накотија нолку многу. Имат две скопјанчиња и војни водет со другиве деца, секој ден. И муабет ми праеа порано, ама јас ги рецкав и сеа не ме сакет појќе.
А, да имат и една баба шо не е фарбана една година. До пола бела и од пола црвена фарбана, фенци е пустана. И си ојт по пат и си зборвит сама, а ко ќе поминвам ми мумлат нешо и јас аха, да и фаќам магла.
Тие ќе да се. Ено се стишија и овие одозгора, и можам да речам дек си неам проблеми. Дури ни на музика не се жалет.