S
Sagan
Гостин
За нас само вака треба бе! Бичот и удри, не давај да мрда.
А офне ли, оданочи му го и воздухот, мамичето негово анархистичко.
Ако сакаш негација да напишеш тогаш вака треба : "не не' заебе" .Тоа е НЕ без апостроф.
Кладилниците во овој случај не губат, тие што ќе фатан ливче губат така да задрмаи на кладилниците за нас дали ќе ни донесат закон 10% или повеќе на добивката!Најефикасно решение е кладилниците да престанат да работат една недела во знак на протест.Тешко ќе натераш и да им објасниш на пензионерите дека треба да ги бојкотираат кладилниците.
За нас само вака треба бе! Бичот и удри, не давај да мрда.
Губат, јас од утре не играм во нашите кладилници а ќе има многу како мене.Кладилниците во овој случај не губат, тие што ќе фатан ливче губат така да задрмаи на кладилниците за нас дали ќе ни донесат закон 10% или повеќе на добивката!
како може да не губат кога помалце уплати кје има.Кладилниците во овој случај не губат, тие што ќе фатан ливче губат така да задрмаи на кладилниците за нас дали ќе ни донесат закон 10% или повеќе на добивката!
What the fuck are you talking about?!?!! Оди прочитај ја пак реченицата, разбери што сакал да каже авторот, размисли па врати се.Ако сакаш негација да напишеш тогаш вака треба : "не не' заебе" .
Лапсус ти е , разбирам .
ne be, samo 10% danok na sekoja dobivkaАко добро сфаќам , ме оданочуваат 10% на секоја добивка.. и на крај на година УЈП ми мава данок на приход , односно пак плаќам данок?? ( колку % е тој данок? )
Ако добро сфаќам , ме оданочуваат 10% на секоја добивка.. и на крај на година УЈП ми мава данок на приход , односно пак плаќам данок?? ( колку % е тој данок? )
ne be, "samo" 10% danok na sekoja dobivka
па тогаш што е поентата со УЈП?ne be, samo 10% danok na sekoja dobivka
Тоа е кога реченицата ти е двосмилена , се разбравме.What the fuck are you talking about?!?!! Оди прочитај ја пак реченицата, разбери што сакал да каже авторот, размисли па врати се.
Превод: Премиерот ќе пали свеќа големите тимови да не кикснат, за играчите да имаат добивка која тој ќе ја даночи.
Ти мисли си такаne be, samo 10% danok na sekoja dobivka