Сок

СОК?

• Вкупно гласачи
    419

Fama

Bombin' thru the speakaz
Член од
10 февруари 2009
Мислења
518
Поени од реакции
19
Кока Кола..

DaN-MaN

Warlock
Член од
1 февруари 2007
Мислења
491
Поени од реакции
3
Го нема PEPSI. Гласав и за растварање зошто го сакам највеќе :pos2:

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Густи бре, Sungold A+C+E = :party2:

М

Мрак

Гостин
Хм,мразам кока-кола.Многу е блага бе луѓе.Ама Фанта затоа и Швепс...ммм...преубави се,те освежуваат.овошни а газирани.
Од сокови сепак најмногу сакам густи сок.Најубави ми се.Па тие густи бистри слично нешто е,такви најмногу пијам.Сок од боровница-најомилен ми е.
Домашните сокови понекогаш излегуват убави,навистина има луѓе кои одлични сокови прават.Ама има некои многу грозни им излегуваат,а на гости кога ќе им отидеш ќе ти стават таков,да мора да ја испиеш цела чаша бре.А ако конечно некако ја испиеш,не се грижи,ќе ти дотурат.
Соковите на растварање се онака,кога нема што друго и тоа е добро.Има некои поубави,а се зависи до човекот-колку благи ги сака.Тоа е убавото кај овие сокови што самиот си го одредуваш вкусот.
Мммм лимонада!!Најубавиот пијалок.Нема ништо никогаш да ја замени лимонадата.Лимон,вода,шеќер толку брзо се прави,превкусно е а и здраво.

lo6ko piratot

безобразно реален
Член од
2 април 2009
Мислења
441
Поени од реакции
56
мммммм Кока Кола и по можност ЛИГХТ + лимонче и + една коцкичка мраз а може и ич
а погаден сок од фанта здравје, поубаво жеден ќе идам али тоа бљак не го пијам.

k@z@n

RS power
Член од
3 март 2008
Мислења
997
Поени од реакции
53
Замене синалко :pos2:

BlaCk FiRe

`Going NoWhere`
Член од
21 март 2008
Мислења
637
Поени од реакции
18
Порано пиев досата кока кола и пепси , сеа у последниов месец не пиам газирани ретко и ги одбивам пиам чаеви овошни ... :pipi:

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Само на растварање бе, мора да се штеди малу. :pipi:

Член од
23 ноември 2008
Мислења
302
Поени од реакции
10
Секакви густи и бистри ... Најубав сок ми е Bravо зелено јаболко :)

C

Crazy Diamond

Гостин
еј зошто го нема спрајт.мене спрајт ми е најубав сок,а и сите сокови од вива :salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom