Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.118
Поени од реакции
1.282
Нормално и разбирливо е да се браните. Сепак сте дел од една заедничка, муслиманска био-маса и мора да се поддржувате.
Не, не се браниме затоа што сме биле ете според тебе дел од некаква 'био-маса', туку затоа што имаме разум, достоинство и чувство за правда нешто што очигледно ти недостасува додека се обидуваш да генерализираш цели народи и религии. Религијата е интимна работа, не е твоја работа каде ми лежи срцето, ниту пак можеш да го мериш туѓиот морал преку призма на сопствени предрасуди. Пробај со аргументи наместо со евтини провокации, можеби тогаш ќе те сфатат посериозно. Упссс Зоран Божиновски што е по религија и националност ? Оти тој ги тврди овие работи.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.214
Поени од реакции
26.301
Религијата е интимна работа, не е твоја работа каде ми лежи срцето, ниту пак можеш да го мериш туѓиот морал преку призма на сопствени предрасуди.
Како не е моја работа каде ти лежи срцето ако ти величаш педофил? Или ако викаш дека се што не мисли како тебе халал е да се убие? И те како можам да мерам морал према сопствени не предрасуди туку заклучоци кон педомухамеданците. Ти си избрал да следиш педофил, сериски убиец, силувач на жени, пљачкаш на каравани и геноцидален лудак и ми викаш на мене дека не било моја работа каде ти лежи срцето. Уствари точно по правило не треба да биде моја треба да биде на органите за прогон каде што во нормални услови да не бевте толку накотени ќе ве стрпаа по затвори.

Замисли ја следнава ситуација. Во секоја нормална земја оди некој Трајко во полиција да пријави дека има сознанија за еден култ што верува дека сите што не припаѓаат на тој култ жените смеат да им бидат силувани, мажите убивани, имоти и сопствености пљачкани и дека за највеличествена смрт се смета ако умреш како маченик убивајќи што повеќе неверници. Им го кажува ова само што не им кажува дека се работи за ислам.

Таа ваша педомухамеданска секта треба да биде со закон забранета а сите вие депортирани во доминантно исламска земја па таму да го дрвите курот каде ви лежи срцето стока една педофилољубска и козоебачка. Бај д веј мухемд ми го пуши курот пошто тоа му лежи него на срцето. Да ви го ебам пророкот гаден.

LustingVertigo

Snopdan Dogovich
Член од
1 декември 2017
Мислења
912
Поени од реакции
1.429
Како не е моја работа каде ти лежи срцето ако ти величаш педофил? Или ако викаш дека се што не мисли како тебе халал е да се убие? И те како можам да мерам морал према сопствени не предрасуди туку заклучоци кон педомухамеданците. Ти си избрал да следиш педофил, сериски убиец, силувач на жени, пљачкаш на каравани и геноцидален лудак и ми викаш на мене дека не било моја работа каде ти лежи срцето. Уствари точно по правило не треба да биде моја треба да биде на органите за прогон каде што во нормални услови да не бевте толку накотени ќе ве стрпаа по затвори.

Замисли ја следнава ситуација. Во секоја нормална земја оди некој Трајко во полиција да пријави дека има сознанија за еден култ што верува дека сите што не припаѓаат на тој култ жените смеат да им бидат силувани, мажите убивани, имоти и сопствености пљачкани и дека за највеличествена смрт се смета ако умреш како маченик убивајќи што повеќе неверници. Им го кажува ова само што не им кажува дека се работи за ислам.

Таа ваша педомухамеданска секта треба да биде со закон забранета а сите вие депортирани во доминантно исламска земја па таму да го дрвите курот каде ви лежи срцето стока една педофилољубска и козоебачка. Бај д веј мухемд ми го пуши курот пошто тоа му лежи него на срцето. Да ви го ебам пророкот гаден.
+1

Член од
14 октомври 2021
Мислења
306
Поени од реакции
632
Погодете дали KFC има оваа година Велигденска понуда, како што имаше Бајрамска.
Затоа КФЦ, Пласет, Бургер Кинг избегаавање во широк лак. Рака на срце од КФЦ сум зимала, ама добри година дена ништо више. Плус не се исплати. ,,Соживот” бе. Ферски.

Член од
6 февруари 2022
Мислења
1.106
Поени од реакции
4.278
Не, не се браниме затоа што сме биле ете според тебе дел од некаква 'био-маса', туку затоа што имаме разум,
За каков разум пишуваш, каков разум има припадник на смртен култ каде главниот лик е гнасен педофил убиец робовладетел?
Сите сте исти буквално, за жал сум запознал педомухамединци од разни делови на светот од различна етничка или расна група се е исто чипоирано, и поише ги поштувам оние прави козоеби бар се искрени за разлика од таквите како тебе кои као не се религиозни а уствари сте бетер и од алкаеда и ИСИС, буквално сите до еден педомухамединец излеговте на протести да ги браните убијците од Смилковско со се кози и нусиња под мотото: муслиманите не биле убијци, исто како да кажеш водата не е мокра, има видеа слики докази, не е тоа нешто што се случувало назад низ историјата, се случи пред неколку години во дигитална ера.
И нели ти не беше козоеби, ако така зашто толку се вознемируваш кога ќе ве потсетиме за гнасниот ви пророк?
Можеш муда за бубрези да продаваш на некој паднат од Марс, прочитан си на форумов како селски буквар.

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.118
Поени од реакции
1.282

Сум се изјаснил 99 пати за религиите што мислам, но нема повеќе да повторам. Туку остај тоа, кажете ми Зоран Божиновски што е по национална и религиска припадност?

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.585
Поени од реакции
3.904
Сум се изјаснил 99 пати за религиите што мислам, но нема повеќе да повторам. Туку остај тоа, кажете ми Зоран Божиновски што е по национална и религиска припадност?
Кодош

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.878
Поени од реакции
12.124
Гомно од човек кој за пари и од мајкаму ке се откаже
И за Тоше пишуваше дека е жив и ај кажи ти веруваш дека е?

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.555
Поени од реакции
7.044
Не, не се браниме затоа што сме биле ете според тебе дел од некаква 'био-маса', туку затоа што имаме разум, достоинство и чувство за правда нешто што очигледно ти недостасува додека се обидуваш да генерализираш цели народи и религии. Религијата е интимна работа, не е твоја работа каде ми лежи срцето, ниту пак можеш да го мериш туѓиот морал преку призма на сопствени предрасуди. Пробај со аргументи наместо со евтини провокации, можеби тогаш ќе те сфатат посериозно. Упссс Зоран Божиновски што е по религија и националност ? Оти тој ги тврди овие работи.
професионален, србин, албанец, грк, бугарин, кој повеќе ќе му плати.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.721
Поени од реакции
31.631
Zoran Bozinovski e nekoj detektiv kako Sherlock Holmes sho go pocituvate tolku?
Oti posleden pat koga proveriv e obicna zolta stampa rekla kazala muabeti. Jade gomna tipot za klikovi i mislam deka e malku poveke mentalen.

Член од
6 февруари 2022
Мислења
1.106
Поени од реакции
4.278
Незнам зашто се објаснувате Божиновски кој бил и што кажал, не е тоа поентата е дека сите до еден педомухамединец излегоа на протести уште додека телата на децата не беа изладени да протестираат јер муслиманите не биле убијци, зашто тогашната министерка за внатрешни работи изјави дека станува збор за радикална исламистичка група, муслиманите не биле убијци на деца, во истиот тој период кога започна главосечачката сезона во Сирија и каде илјадници од Македонија заминаа на џихад за да ги остварат своите влажни соништа и добијат награда од пдф.М 72 девици и вечна ерекција во рајот. Тоа е суштината на смртниот култ, тоа го пишува во светата им книга, тоа е правиот ислам.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.555
Поени од реакции
7.044
Незнам зашто се објаснувате Божиновски кој бил и што кажал, не е тоа поентата е дека сите до еден педомухамединец излегоа на протести уште додека телата на децата не беа изладени да протестираат јер муслиманите не биле убијци, зашто тогашната министерка за внатрешни работи изјави дека станува збор за радикална исламистичка група, муслиманите не биле убијци на деца, во истиот тој период кога започна главосечачката сезона во Сирија и каде илјадници од Македонија заминаа на џихад за да ги остварат своите влажни соништа и добијат награда од пдф.М 72 девици и вечна ерекција во рајот. Тоа е суштината на смртниот култ, тоа го пишува во светата им книга, тоа е правиот ислам.
И случајно бугарски телевизии и новинари беа на терен, случајно.
Кај научиле бугарски незнам.

Член од
20 септември 2022
Мислења
1.900
Поени од реакции
7.203
Гомно од човек кој за пари и од мајкаму ке се откаже
И за Тоше пишуваше дека е жив и ај кажи ти веруваш дека е?
Офтопик ама лага е дека тој кажал дека Тоше е жив. Србите му ја наметнале таа изјава. Зоран Божиновски само тврдеше и уште тврди дека нема докази дека Тоше погинал во таа сообраќајна несреќа.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.878
Поени од реакции
12.124
Офтопик ама лага е дека тој кажал дека Тоше е жив. Србите му ја наметнале таа изјава. Зоран Божиновски само тврдеше и уште тврди дека нема докази дека Тоше погинал во таа сообраќајна несреќа.
Како мислиш србите му ја наметнале кога има видео како он објаснува околу тоа

Kajgana Shop

На врв Bottom