Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.183
Поени од реакции
12.040
Е овој исто нема да го бројат во графата затвореници/криминалци албанци во Европа

Македонскиот нарко бос чиј идентитет не е објавен, долетал од Приштина и имал нови документи бидејќи во Македонија си го сменил името.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
597
Поени од реакции
1.019
Член од
11 октомври 2024
Мислења
375
Поени од реакции
667
За 20 години од сега сите ќе се гушкате кога на граници ќе ви висат 50 милиони полугладни и полубоси Африканци.

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.493
Поени од реакции
3.697
Најди ми месара за свинско месо во Константинопол!
https://www.isthambul.com/ - Дури и онлајн со достава имаат, а и многу јако име. Иначе центарот на православјето сеуште е таму. Не знам дали си чул за Фанар. Фанариотите со османлиите биле многу блиски, според некои историчари дури и виновници за укинување на Охридската Архиепископија.

Член од
14 октомври 2021
Мислења
93
Поени од реакции
185
Зашо ме протестој? Ќе има музика и цицки, што е лошото тука?
Ме заболе искрено и за цицки и за грицки. Неќам да нѐ понижувааат вака. Шо ви е? Као ви е сеедно шо се дешава не сфаќам? Уште што треба да напраат да се дигне народов?
Какви бескичмењаци…

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.412
Поени од реакции
28.627
Ме заболе искрено и за цицки и за грицки. Неќам да нѐ понижувааат вака. Шо ви е? Као ви е сеедно шо се дешава не сфаќам? Уште што треба да напраат да се дигне народов?
Какви бескичмењаци…
Ти изгледа не знаеш каде живееме од 2001ва наваму.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
597
Поени од реакции
1.019
Какви бескичмењаци…
Се гледа дека ни Св. Трифун ни Св. Валентајн си славела :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom