Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување
Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.200
Поени од реакции
6.453
Ова мене слично ми го рече еден шип од Велешта, вика "ебати Струга, Охрид е Америка за Струга".
претходно беше, ебати матија, дебар е америка, па ебати дебар, гостивар е америка, па ебати гостивар, тетово е америка, па ебати тетово, кичево и струга е америка, па ебати кичево, скопје е америка, и така населувај се кај стигнеш и прави се автохтон и присвојувај си држава за која немаш ниедна жртва. Не се они криви ние сме криви што сеуште им ќутиме.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.843
Поени од реакции
38.010
Не се они криви ние сме криви што сеуште им ќутиме.
...што сеуште им ќутиме ...во (продолжеток) на сдсм што со се муртинецо и ќурката им дозволиле на тие кои не се криви со 13 пратеници да играат курташак со државата за да седат двајцата на фотеља, едниот во позадина, а ќурката од напред тие се главни кривци и немакедонци, предавници!

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.387
Поени од реакции
9.000
Замисли најпаметна инвестиција во моментов на долг рок е да купиш стан во Чаир. Нормално тука не мислам на новоградените дивоградби без имотен лист, туку на оние постарите. И нека ти стои така празен. За некоја декада ќе се удават у сопствените гомна и масовно ќе почнат да бегаат од таму, а ти оп стан на 2 километри од Центар за ич пари.
Не дека ќе се случи ова, ама и да испаде ова хипотетичко сценарио, пак ќе живееш во инфраструктурно уништена општина, општина во која е најмалку инвестирано од '91 навака и е преполна со дивоградби. И тие старите згради ги доградуваа како стигнат...

Сѐ ми се чини тој што ќе се одлучи на ваков чекор, за кратко време ќе се теши во темана за Чаир дека е евтин симитот...

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.974
Поени од реакции
41.363

Па после немало да гласаат Албанците за ДУИ. Епа ќе гласаат кога Каурот е врзан од ДУИ (по негова вина) и не може да ги казни за ова безредие.
Како во Ајзенгард кога Саруман почна да ја сече шумата и да ги гори дрвата за да произведува оружје и да откопува орки. И после Пуно се лути кога ќе му речеме дека се орки, па што сте бе Пуно, со што друго да го споредиме ова дивјаштво и гнасотилак што го демонстрирате? Сигурно не сте Елфови од Ривендел да ви тече чиста планинска вода во сред центар. Вие сте најгадното нешто произведено од природата. Ако планетава Земја е еден огромен организам, вие сте нејзиниот канцер, тумор кој што само се шири и пустоши секаде каде што ќе допре.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748

Па после немало да гласаат Албанците за ДУИ. Епа ќе гласаат кога Каурот е врзан од ДУИ (по негова вина) и не може да ги казни за ова безредие.
Не се секирајте, сеа ќе дојда ЕкоГерила да го блокираа влезов у отпадов.

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.750
Поени од реакции
9.356
Како во Ајзенгард кога Саруман почна да ја сече шумата и да ги гори дрвата за да произведува оружје и да откопува орки. И после Пуно се лути кога ќе му речеме дека се орки, па што сте бе Пуно, со што друго да го споредиме ова дивјаштво и гнасотилак што го демонстрирате? Сигурно не сте Елфови од Ривендел да ви тече чиста планинска вода во сред центар. Вие сте најгадното нешто произведено од природата. Ако планетава Земја е еден огромен организам, вие сте нејзиниот канцер, тумор кој што само се шири и пустоши секаде каде што ќе допре.
Да за Европа, не за Русија! :)

Жити снифањето му чад од гуми и неговата европска Франција.

1708888881271.png

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.200
Поени од реакции
6.453
Да за Европа, не за Русија! :)

Жити снифањето му чад од гуми и неговата европска Франција.

Прегледај го приврзокот 407697
Французите никогаш не знаеле да ја примат пораката ни во турско ни сега со францускиот предлог и секогаш во служба на русија.
279434953_7387503774657431_5503263578217208970_n.jpg

Последно уредено:
Член од
4 октомври 2019
Мислења
587
Поени од реакции
1.276
Vo posledno vreme mi doagaat plno Kosovari da se kockaat da im izvadam karticka za preku telefon da kockat , ali sistemot ne podrzava da pisam deka e roden Kosovo i mozam da pisam Albania a mene oti mi e preku takvoto od niv vikam nemoze sistemot., cel svet dava ama Kosovo ne izgleda ne e apdejtirano... poveketo razbiraat ali pred nekoj den doaga eden so Porse klucevi i cel top kes skabon sipsalone go slusam...sakal da se kocka..... vikam drugar nemoze sistemot ne dava Kosovo....

Koga go cu toa dobi TANTRUM od nivniot.. on bil toj ke vidam jas kese javel vo centrala on od Kosovo nemoze da igra ke vidam jas ovo ono on bil moken...

Posle 3 dena mi zvoni tel od glavna centrala od Germanija
- ti si toj toa e problemot nema Kosovo ne si stavil Albania zasto taka, objasnuvam kolku znam na germanski so A1 kurs zavrsuvam i cekam glavniot da mi kaze sto sleduva i samo slusam
Brateeeeeeeee to je to ko niv jebeeee Kosovo e Srbia samo takooooo..... sum se smeel cela nedela...

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.664
Поени од реакции
35.533
Дап, српски служби. Вистината е дека чизмите биле оставени на несоодветно проодно место, и сестрата несакајќи додека пушела цигари, сама се удрила од чизмите... Соживотот во Струга е добар. :unsure:

Осомничениот на 29 февруари физички нападнал медицинска сестра на Одделот за хирургија при ЈЗУ Општа болница Струга која побарала од него да ја изгаси цигарата. Агресивно се однесувал кон неа и ја навредувал, а потоа со нога ја удрил во стомакот по што избегал.

Бил пронајден и лишен од слобода следниот ден.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.529
Поени од реакции
85.058
Причината у Битола е влошени меѓучовечки односи на работно место.

Причината у Струга е - Нема мене каурка да ми кажува да не пушам, ќе пушам кај сакам.
Затоа морам со клоца у стомак, па другите после ќе знаат...

Kajgana Shop

На врв Bottom