Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување
Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.095
Поени од реакции
2.924
Едно ме интересира, дали со поставувањето на ова знаме ќе се решат нелегалните објекти во Чаир, Тетово, Гостивар. Дали со ова знаме ќе се исчисти загадениот воздух со хемикалиите од магацинот за бои и лакови од Тетово или од смрдеата на дивите депонии во неговата околина. Дали ќе се решат проблемите со водоснабдувањето и квалитетот на водата во Струга и Тетово и дали ќе се вратат илјадниците семејства што заминаа на запад.

Член од
22 декември 2018
Мислења
512
Поени од реакции
718
Кампањата е виновна или провизијата на Мицика за протнувањето на нелегалниот попис?
Кај пишува дека е нелегален во сите инстуции е внесен, за тебе дарко само е нелегален?

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.095
Поени од реакции
2.924
Кај пишува дека е нелегален во сите инстуции е внесен, за тебе дарко само е нелегален?
Мицика си лапна провизија за легализација на однапред договорените бројки а вас нека ве мавта по герамиди со тое што го бојкотирале.

Член од
28 јануари 2022
Мислења
93
Поени од реакции
235
Член од
22 декември 2018
Мислења
512
Поени од реакции
718
Мицика си лапна провизија за легализација на однапред договорените бројки а вас нека ве мавта по герамиди со тое што го бојкотирале.
Ми изгледаш како некој дедо стар пред кооперација, испрати документи или било каков доказ на темава дека е договорено да знам да верувам во овие тврдења, а не едно па исто. Да не правам спам нека биде последно од мене..

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.095
Поени од реакции
2.924
Ми изгледаш како некој дедо стар пред кооперација, испрати документи или било каков доказ на темава дека е договорено да знам да верувам во овие тврдења, а не едно па исто. Да не правам спам нека биде последно од мене..
Кој доказ бе машко, Мицика прдеше против пописот на серд корона и си легна на брашното кога фирми блиски на ДПНЕ го добија тендерот за детекторите за отисок на прст. Дај сега едно пиво.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.199
Поени од реакции
6.450
Овие по фаците се гледа дека се Македонци.
Автоматски споено мислење:

Симнато е црковното знаме, чист исламски фанатизам.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.095
Поени од реакции
2.924
Бујрум документи за однесувањето на Мицика околу пописот. Ајде сега да си се вратиш пред кооперација.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.199
Поени од реакции
6.450
Бујрум документи за однесувањето на Мицика околу пописот. Ајде сега да си се вратиш пред кооперација.
Албанците се и по 24 проценти, им се смали малку процентот заради дуи, да биде благ падот, инаку мицко не е битен самите пописна комусија си призна нерегуларности.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.095
Поени од реакции
2.924
Албанците се и по 24 проценти, им се смали малку процентот заради дуи, да биде благ падот, инаку мицко не е битен самите пописна комусија си призна нерегуларности.
Со новите пописни резултати, кои со соработка на Мицика, се легализираа, Албанците се 37%. Мицика помогна да се легализираат податоците од пописот на дијаспората и со тоа вештачки се надуја бројките на Албанците. Новиот балансер е наштиман според овој процент.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.199
Поени од реакции
6.450
Со новите пописни резултати, кои со соработка на Мицика, се легализираа, Албанците се 37%. Мицика помогна да се легализираат податоците од пописот на дијаспората и со тоа вештачки се надуја бројките на Албанците. Новиот балансер е наштиман според овој процент.
Јас мислам дека законски е резидентно население, каква врска има дијаспората со балансер, ако некоја институција вработува по таков процент треба да одговара, плус нашата дијаспора не е ни евидентирана.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.095
Поени од реакции
2.924
Јас мислам дека законски е резидентно население, каква врска има дијаспората со балансер, ако некоја институција вработува по таков процент треба да одговара, плус нашата дијаспора не е ни евидентирана.
Само ти така мисли си.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.199
Поени од реакции
6.450
Само ти така мисли си.
Имаше мислам и изјава од директорот на статистика околу тоа, балансер е за резидентно население.
Но да не испадне дека го бранам балансерот, јас сум само Македонци да се вработуваат, кога е прашање за Македонија што би рекле евреите зионист сум.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
Балансерот додека не стане 80% нивни и 20% наши е лош за Македонците, т.е додека не ги исчистат институциите да се 80% нивни и 20% наши нема да ни тргне.
Каурите од државно мора да осетат како се вади леб на приватно за да научат да гласаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom