На реклама5 напиши Пасат и ќе ти излезат еден куп продавачи на половни деловиКај можам да најдам половен штоп десен за пасат 1.9 тди 1997?
Abe ti Itar Pejo ama glupavi prashanja postavuvash!Здраво,
Прашање до познавачите:
Дали продавачите на возила од увоз што даваат нотарска гаранција за изминати километри може да се сметаат за веродостојни?
Фала на одговорот, супер сиAbe ti Itar Pejo ama glupavi prashanja postavuvash!
Aко си спремен со години да се ебаваш по нашиот судски систем, тогаш да. Ке мора експерт да најмиш да докаже дека километражата е лажна, како би добил на суд, па неговиот адвокат ке ја оспорува стручноста на твојот експерт. Па ке го добиеш на суд, па ке стигне на извршител, па ке се развлекува сето тоа. Гледај волан, ентериер и ако имаш среќа, провери ја на Car Vertical.Здраво,
Прашање до познавачите:
Дали продавачите на возила од увоз што даваат нотарска гаранција за изминати километри може да се сметаат за веродостојни?
Komshivkava mi dava pismena garancija deka za nejzinite 36g samo ednash bila dupena! Ce mi daela potvrda zaverena na Notar!Фала на одговорот, супер си
да...опашија прво, па после оди на суд да се докажуваш....Komshivkava mi dava pismena garancija deka za nejzinite 36g samo ednash bila dupena! Ce mi daela potvrda zaverena na Notar!
Da i veruvam ???
Види, има логика, ја носите прво во о овластен сервис, или нешто најблиску до тоа, ја проверувате, и со извештајот од таму со печат правите заверка на нотар, ти тогаш имаш личен доказ бидејќи си бил присутен кога се правела проверката.Здраво,
Прашање до познавачите:
Кар вертикал е доста добро, 10 коли имам проверено од таму, сите со вратена километража. Има и слики од колите.Aко си спремен со години да се ебаваш по нашиот судски систем, тогаш да. Ке мора експерт да најмиш да докаже дека километражата е лажна, како би добил на суд, па неговиот адвокат ке ја оспорува стручноста на твојот експерт. Па ке го добиеш на суд, па ке стигне на извршител, па ке се развлекува сето тоа. Гледај волан, ентериер и ако имаш среќа, провери ја на Car Vertical.